Festivālā "Fonofest 2011" uzstāsies arī "Musiqq" (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar mūzikas festivālā "Fonofest 2011", kas jūlijā notiks Cēsu novadā, uz četrām skatuvēm uzstāsies aptuveni 40 pašmāju un ārzemju grupas, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.

Lai arī festivāla programma vēl ir izstrādes stadijā, starp lielās skatuves mūziķiem jau ir apstiprinātas tādas apvienības kā "Dzelzs vilks", "Pete Anderson & The Swamp Shakers", "P.O.Box" no Francijas, "Musiqq", igauņu grupa "Bedwetters" un pašmāju grupa "Oranžās brīvdienas".

Patlaban zināms, ka uz "Radio101" skatuves uzstāsies "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Transleiteris", "Louie Fontaine and The Black Horses", kā arī kanādieši "The Burning Hell".

Kā ierasts, festivālā būs arī dīdžeju priekšnesumi, par ko šogad rūpēsies Arturs Mednis, Artis Dvarionas un "Crsytral Sound System". Tāpat par aktivitātēm festivālā rūpēsies radošā "Veto Magazine" komanda, kas šogad divas dienas gādās par nerimstošu ballīti uz "Veto atrakciju skatuves". Festivāla jaunums šogad būs "Rock skatuve", kur uz speciālas teltī iebūvētas konstrukcijas kāps zināmākās pašmāju smagās mūzikas apvienības, ko festivāls plāno publicēt tuvākajā laikā.

Mūzikas festivāls "Fonofest 2011" Cēsu novada "Uplandos" notiks 8.jūlijā un 9.jūlijā.

Festivāls notiks jau septīto gadu. Katru gadu tas pulcē ar vien lielāku apmeklētāju skaitu, paralēli paplašinot muzikālo piedāvājumu. Par neatņemamu festivāla sastāvdaļu ir izveidojušās arī sporta aktivitātes, tāpēc šogad būs iespējams piedalīties smilšu futbola un volejbola turnīros, izlēkt ar gumiju un daudz ko citu, tostarp arī piedalīties vai vērot skeitborda sacīkstes.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu