Fogele iepazīstina ar «Mis un Misters Latvija 2012» (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar joni tuvojas skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija 2012» fināls, kurā profesionāla žūrija noskaidros, kurš šogad tiks atzīts par Latvijas skaistāko puisi un meiteni. Skaistumkonkursa patronese Inta Fogele, rīkojot šā gada konkursu, sola dažādus pārsteigumus, tai skaitā skaistākās Latvijas meitenes un puišus skatītāji varēs vērot dārga apakšveļas zīmola modes skatē.

Konkursa «Mis un Misters Latvija 2012» fināls norisināsies starptautisko izstāžu centrā Ķīpsalā izstādes «Mode un tekstils 2013» noslēgumā 21. aprīlī. Šogad skaistumkonkursā sacentīsies septiņas meitenes un seši puiši. Šogad Intas Fogeles rīkotais skaistumkonkurss atzīmēs savu 25. jubileju. «Tieši tāpēc modes mākslinieks un ilggadējs «Mis un Misters Latvija» žūrijas pārstāvis Gints Bude nolēmis izstrādāt plānu, lai par godu konkursa 25. dzimšanas dienai konkursantus vērtētu prominenta žūrija 25 cilvēku sastāvā,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta Fogele.

Skaistumkonkursa skatītāji varēs vērot arī iepriekšējo gadu konkursantus un uzzināt, kā viņiem veicies pēc dalības Latvijā populārajā skaistumkonkursā.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu