Ufo par sieviešu ralliju kliedz: «SUPER!» (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Aizritējis jau piektais Sieviešu dienas rallijs, kurā šogad pulcējās vairāk nekā 1000 dalībnieču. Uzvaras laurus plūca ekipāža «BTA Auto Pavēlnieces». Rezultātu paziņošana jautrā ballītē tika gaidīta lielveikalā «Riga Plaza», kur dāmas un viņu atbalstītājus izklaidēja Ufo jeb Kaspars Upacieris un grupa «Dzelzs Vilks», dziedot arī ar bijušo TV šova «Okartes skatuve» dalībnieci Košo (īstajā vārdā Anita Intaite).

8. marta pēcpusdienā dāmas devās rallijā un visas dienas garumā apbraukāja kontrolpunktus, kā arī veica dažādus uzdevumus. Ap plkst. 22:00 svinīgi tika atklāta ballīte par godu pa dienu piedzīvotajam un dāmu automašīnas cita pēc citas piepildīja lielveikala stāvvietu. Krāšņos un tematiskos tērpos daiļā dzimuma pārstāves ļāvās dejām, izklaidēm un dzērieniem, gaidot uzvarētāju paziņošanu.

Pasākuma vadību uzņēmās bijušais «Radio SWH» dīdžejs Ufo jeb Kaspars Upacieris ar Raimondu Bergmani.

Ufo par sieviešu ralliju ir sajūsmā un īsajā muzikālajā pauzē dzīvesstila portālam «Sejas» priecīgi kliedz: «SUPER!»

Neilgi pirms pusnakts uz skatuves devās grupa «Dzelzs Vilks», kurai muzikālajā izpildījumā pievienojās arī bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Košā. Košā atklāj, ka ar grupu «Dzelzs Vilks» sadarbojas jau ilgāku laiku un nav pirmā reize, kad dala skatuvi ar pieredzējušajiem māksliniekiem.

Grupa "Dzelzs Vilks" ar Košo jeb Anitu Intaiti
Grupa "Dzelzs Vilks" ar Košo jeb Anitu Intaiti Foto: Edgars Kalmēns

Anita Intaite stāsta, ka šogad neesot piedalījusies rallijā, bet nākamgad to noteikti darīšot, jo tad jau būs saņēmusi autovadītāja apliecību: «Man liekas, ka pasākums ir lielisks. Es tieši šobrīd lieku tiesības. Mums ģimenē vienmēr ir bijis tā, ka sievietes noliek tiesības ar pirmo mēģināšanas reizi. Es ceru, ka man arī tā būs. Teoriju jau esmu apguvusi, atlikuši vien eksāmeni.»

Pirms rezultātu paziņošanas dāmas pārsteidza muskuļota vīrieša striptīzs.

Otro vietu Sieviešu dienas rallijā izcīnīja «Auto Blitz Ladies team», savukārt trešajā vietā ierindojās «SRT Girls team».

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu