Sieviešu dienas rallijā piedalīsies vairāk nekā 800 sievietes (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu dāmām un Starptautiskajai sieviešu dienai 8. martā norisināsies grandiozākais Sieviešu dienas pasākums Rīgā – «BTA Sieviešu dienas rallijs 2013». Šogad tas pulcēs vairāk nekā 800 atraktīvas un radošas dāmas, kuras pieņēmušas šo izaicinājumu un gatavas pierādīt, ka dāmas ir labas autobraucējas.

Šis gads ir īpašs, jo «BTA Sieviešu dienas rallijam» aprit pieci gadi. Dāmu atsaucība šoreiz bija negaidīti liela, un jau februāra sākumā tika slēgta pieteikšanās, jo divu mēnešu laikā bija pieteikts rekordliels ekipāžu skaits - kopumā 360.

«BTA Sieviešu dienas rallijs» nu jau kļuvis par lielāko sieviešu dienas svinēšanas pasākumu Rīgā un, iespējams, visā Latvijā. Katru gadu šis pasākums pulcē arvien kuplāku skaitu sieviešu. Šogad ļoti īsā laikā tika pārspēts iepriekšējo gadu dalībnieču skaits, un dāmas lika rast mums visdažādākos risinājumus, lai spētu iepriecināt vēl vairāk braukt gribētāju un rallijs būtu jautrs un neaizmirstams piedzīvojums,» apgalvo «BTA Sieviešu dienas rallija» direktors Gatis Dzeguze. «Vēl joprojām katru dienu sievietes raksta, zvana un jautā, vai tiešām vairs nav iespējas pieteikties. Tas ir kā pierādījums, ka šāda veida pasākums tikai daiļā dzimuma pārstāvēm ir nepieciešams.»

«BTA Sieviešu dienas rallijs 2013» norisināsies īpašā dienā, tieši Starptautiskajā sieviešu dienā, 8. martā, modes un izklaides centrā «Riga Plaza». Jau no pulksten 10:00 rītā būs iespējams reģistrēties un iziet auto tehnisko apskati, pēc tam līdz pēcpusdienai varēs turpat izbaudīt un iesaistīties sievišķīgās izklaidēs.

Šogad pasākums būs vēl aizraujošāks, adrenalīna piepildītāks, jo sacīkstes sāksies dienas otrajā pusē, startējot no pulksten 15:00 maršrutā Rīga – SaulkrastiLimbaži – Rīga, kopā pavisam 200 km. Būs jāizmanto sievišķā intuīcija un atjautība deviņu kontrolpunktu meklējumos.

Pēc pusnakts sāksies pati trakākā un jestrākā sieviešu dienas ballīte Rīgā, kuru vadīs atraktīvais Ufo jeb Kaspars Upacieris un spēkavīrs Raimonds Bergmanis. Speciāli dāmām būs veltīts grandiozs šovs, dažādi konkursi un interesantas spēles. Visus priecēs rokgrupa «Dzelzs vilks». Kā ierasts, pēc pusnakts dalībnieces tiks apbalvotas aptuveni divdesmit dažādās nominācijās un uzzināsim šā gada atjautīgāko, ātrāko un labāko «BTA Sieviešu dienas rallija» ekipāžu.

Jānis Lucaus, BTA valdes priekšsēdētājs: «Prieks, ka jau tradicionāli varam atbalstīt «BTA Sieviešu dienas ralliju» un palīdzēt radīt šo īpašo svētku notikumu azartiskākajām sievietēm Latvijā. Mēs kā apdrošinātāji jūtamies droši par sacensību norisi, jo, ņemot vērā mūsu statistiku, sievietes ir uzmanīgas autobraucējas un rod risinājumu visdažādākajās situācijās. Dāmas, brauciet droši un izbaudiet šo dienu!

Nav ko pieri raukt, arī sievietes māk braukt!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu