Šovakar sākas «Koru kari 3» (27)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @LaurisReiniks

Šovakar «TV3» sāks pārraidīt jaunu dziedāšanas sacensību sēriju «Koru kari 3», kas tiešraidē būs skatāma no plkst.20. Šovu un dziedāšanas svētkus atklās septiņi kori un koru vadītāji - Liepājas «Balto viļņu koris» un vadītājs Guntis Veits, Rīgas «Jūras zilais koris» un Māra Upmane-Holšteina, Rīgas «Zelta saules koris» un Normunds Jakušonoks, Cēsu «Karmīnsarkanais koris» un Marts Kristians Kalniņš, Rēzeknes «Zaļo pakalnu koris» un Normunds Zušs, Dobeles «Violetais ceriņu koris» un Ieva Sutugova, Lielvārdes «Sarkanais teiksmu koris» un Aija Andrejeva.

«Koru karus 3» tiešraidē vadīs Anna Rozīte un Lauris Reiniks. Žūrijas godā ik svētdienas vakaru koru sniegumu vērtēs «Koru karu» otrās sezonas uzvarētāja - Madonas «Zaļā kora» - vadītāja dziedātāja Ieva Kerēvica un Rīgas 1.valsts ģimnāzijas diriģents Edgars Vītols. Abiem māksliniekiem ik nedēļu pievienosies kāds trešais priekšnesumu vērtētājs.

Sākot ar 10.martu, ik svētdienu šovu atstās viens koris, taču izbalsotajiem koriem tiks dota arī otra iespēja 31.marta vakarā. Šajā īpašajā reizē notiks atgriešanās koncerts, kurā izbalsotie kori sacentīsies par iespēju atkārtoti iekļūt dziedāšanas svētkos. Arī trešajā «Koru karu» sezonā galvenā balva tiks veltīta pilsētai, kuru pārstāv uzvarētāju koris. Balvā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti konkrētam labdarības mērķim, kuru izvēlējies kora vadītājs. Katrs no septiņiem koriem savus nodomus labdarībai «TV3» skatītājiem atklās šova atklāšanas reizē, 3.marta vakarā.

Jau ziņots, ka «Koru karu 2» uzvarētāji arī pēc televīzijas šova pārraidēm piedalījās vairākos koncertos un pasākumos dažādās Latvijas pilsētās.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu