«Mumford & Sons» turpina dominēt ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ ASV pieprasītāko albumu topā būtiskas pārmaiņas nav notikušas. Pagājušosvētdien notikusī ikgadējā «Grammy» balvu ceremonija turpinājusi veicināt vairāku nominantu albumu pārdošanu. Galvenie ieguvēji šonedēļ atkal ir Londonas folkroka apvienība «Mumford & Sons», kas nostiprinājusies «Billboard 200» topa 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Babel» pārdots 63 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Diemžēl atlikušais top10 ir aptuveni līdzīgs kā pirms nedēļas. Vienīgais jaunais albums ir 20.vietā - amerikāņu hārdroka grupas «Buckcherry» plate «Confessions» (18 000).

Ir arī dažas labas ziņas. Pateicoties priekšnesumam populārajā NBC televīzijas šovā «Saturday Night Live», no 20. u 6. vietu topā pakāpusies grupa «Alabama Shakes» ar kolorīto solisti Britāniju Hovardu (Brittany Howard), kas spēlē tradicionālā 1960. gadu R&B mūzikas manierē, sakausējot savā skaņu paletē soulu, kantri un blūzu, kļūstot par jaunāko sensāciju blūzroka, «soul revival» plejādē.

Arī Barbadosas popdīva Riana (Rihanna) atgriezusies top10 ar albumu «Unapologetic» (29 000).

Turpat arī Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa jaunākais albums, amerikāņu dziedoņa un aktiera Džoša Grobana (Josh Groban) jaunais albums «All That Echoes», «The Lumineers», «fun.» u.c.

Tikmēr singlu konkurencē jau otro nedēļu pēc kārtas dominē video grāvēja «Harlem Shake» pavadījums producenta Baauer (īstajā vārdā - Harry Rodrigues) izpildījumā.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 13%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu