Rīgā notikusi «Black Mafia» ballīte (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vecrīgā, «Latvijas 1. rokkafejnīcā» norisinājusies ballīte 30. gadu atmosfērā. Klātesošie varēja izbaudīt labi zināmo intrigu un melu spēli «Mafija». Viesiem bija iespēja iejusties dažādās lomās un atklāt sevī jaunus talantus.

Pasākumu organizēja četri seni «Mafijas» spēles popularizētāji: Irina Nikolajeva, Oskars Putniņš (viņa pārstāvētā ideja «Mablet» Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajā inovatīvajā biznesa ideju konkursā «Ideju kauss 2012» ieguva trešo vietu), Olga Ozoliņa un Sergejs Čerlikovs.

Viena no spēles «Mafija» vadītājām bija arī ekspolitiķa Einara Repšes vecākā meita Madara Repše, kura jau vairākus gadus nodarbojas ar fotografēšanu. Madara atzīst, ka spēle «Mafija» viņai vienmēr bijusi intriģējoša tēma, lai arī tagad vairākus gadus to nav spēlējusi. Taču viena no viņas mīļākajām filmām joprojām ir «Krusttēvs».

Starp «Mafijas» spēlētājiem varēja manīt arī Latvijā populāro vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu, kā arī Madaras Repšes mammu, ērģelnieci Ingunu Putniņu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu