Kas gaidāms jaunajā «Gandrīz ideāla randiņa» sezonā? (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

14. februārī TV iepazīšanās raidījuma «Gandrīz ideāls randiņš» organizatori atklāja šova jauno sezonu, aicinot piedzīvojumu un mīlestības meklētājus pieteikties dalībai raidījuma turpmākajās sērijās un baudīt svinīgo atklāšanu bārā «Sapņi un kokteiļi». Pasākumu apmeklēja arī iepriekšējās sezonas dalībnieki, tostarp publicistes Elitas Veidemanes meita Linda, kura atklāj izjūtas par piedzīvoto. Savukārt raidījuma producente Sandija Miezīte atklāj, kas gaidāms šova jaunajā sezonā.

Elitas Veidemanes meita Linda
Elitas Veidemanes meita Linda Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Visu mīlētāju dienā jeb Valentīna dienā TV šovs «Gandrīz ideāls randiņš» oficiāli sāka jaunās sezonas dalībnieku meklējumus, kā arī kopā ar bijušajiem šova dalībniekiem svinīgi atzīmēja iepriekš piedzīvoto raidījumā. Vakara pusē bāru «Sapņi un kokteiļi» piepildīja ļaudis, kuri satika jauniegūtos draugus, devās pieteikties dalībai šovā un piedalījās atraktīvos konkursos uz skatuves.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Iepriekšējā sezonā raidījumā piedalījās arī skandalozās žurnālistes un atmodas laika entuziastes Elitas Veidemanes, kuras dzīvesbiedrs ir bijušais grupas «Līvi» dalībnieks Aivars Brīze, meita Linda. Sarunā ar dzīvesstilu «Sejas» Linda priecīgi izsaucas:

«Bija jautrs piedzīvojums!»

Uz šovu gan Linda neesot devusies, lai atrastu mūža mīlestību, bet piedzīvojumu dēļ. Vaicāta par to, kā raksturotu dalību šovā, Veidemane teic: «Bija daudz un dažādas emocijas. No labām līdz pat sliktām. Emociju gamma bija milzīga.» Linda dalību šovā nenožēlo un aicina arī citus mesties piedzīvojumos.

Kamēr bijušie un topošie šova dalībnieki malkoja dzērienus, apspriedās un dalījās pieredzē, raidījuma producente Sandija Miezīte atklāj, kas gaidāms jaunajā sezonā. Viens no jaunumiem būs iespēja izvēlēties, ar kuru dalībnieku doties uz randiņu. Internetā tiks publicētas konkrētu dalībnieku bildes ar aprakstu un interesents varēs norādīt, ar kuru personu vēlas doties uz satikšanos un piedalīties šovā. Tāpat Sandija atklāj, ka nākamajā sezonā piedalīsies arī kāda TV šova zvaigzne, tomēr atklāt vārdu vēl nevar. Miezīte piebilst:

«Tā būs persona no kāda muzikālā šova, bet vairāk gan teikt nedrīkstu.»

Sandija aicina pieteikties jebkuru avantūristu, jo uzsver, ka šovs nav domāts tikai tiem, kas meklē otro pusīti, jo dalība raidījumā var būt arī labs veids, kā atrast jaunus draugus un interesantus piedzīvojumus. Arī vientuļie bērnu vecāki ir laipni aicināti, jo arī iepriekšējā sezonā piedalījušies cilvēki ar atvasēm, tas šķēršļus neradot. Jāpiebilst, ka kandidātiem jārēķinās ar aptuveni četrām aizņemtām dienām, kurās norisināsies filmēšana.

Jauno šova «Gandrīz ideāls randiņš» sezonu televīzijas ekrānos varēs vērot jau marta vidū.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu