Beidzot apprecējusies Ksenija Sobčaka (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Комсомoльская прaвда

Krievijas televīzijas un radio raidījumu vadītāja, savulaik populāra ballīšu lauvene un tagad Kremļa opozīcijas aktīviste Ksenija Sobčaka (31) beidzot iestūrējusi laulības ostā. Ksenijas kāzas ar aktieri un režisoru Maksimu Vitorganu (40) notikušas pilnīgā slepenībā.

Ksenijai Sobčakai un Maksimam Vitorganam savas dzīves priecīgo notikumu izdevās noslēpt pat no tuvākajiem draugiem. Krievijas televīzijas dīva ne vienu reizi vien atzinusies, ka laulība neesot viņai domāta. Viņa teikusi, ka ir stipra sieviete un esot grūti atrast īstu vīrieti, kurš būtu saprotošs. Taču beidzot Krievijas iekārojamākajai līgavai izdevies atrast mīlošu un saprotošu vīrieti. Sobčakas vīrs - aktieris un režisors Maksims Vitorgans ir Krievijā slavenā aktiera Emanuila Vitorgana dēls.

Ksenija Sobčaka ar vīru Maksimu Vitorganu savā kāzu ballītē griež pirmo valsi
Ksenija Sobčaka ar vīru Maksimu Vitorganu savā kāzu ballītē griež pirmo valsi Foto: Комсомoльская прaвда

Runas, ka Ksenijas un Maksima starpā izveidojušās attiecības, sāka izplatīties pēc tam, kad abi kopā apmeklēja Maskavas radiostacijas «Эхо Москвы» redaktora Alekseja Venediktova dzimšanas dienas ballīti. Tiek lēsts, ka Kseniju un Maksimu satuvināja dalība Kremļa opozīcijas mītiņos.

Tā kā informācija par kāzām tika turēta pilnīgā slepenībā, pat savus viesus, kuriem tik vien kā bija noteikts, ka jāģērbjas svinīgi, jaunais pāris pārsteidza nesagatavotus. Priecīgais notikums norisinājās aizvadītajā piektdienā, kad kinoteātrī «Фитиль» norisinājās Maksima Vitorgana filmas pirmizrāde. Abi jaunlaulātie pēkšņi izskrējuši uz skatuves un paziņojuši, ka tagad viņi ir vīrs un sieva. Tiesa gan, tikai daži viesi uz filmas prezentāciju ieradās glauni saposušies un daži paziņas un draugi pat apvainojās, ka jaunais pāris šo notikumu tik ļoti slēpuši.

Jaunlaulātie
Jaunlaulātie Foto: Комсомoльская прaвда

Kāzu svinības norisinājās kādā no Maskavas restorāniem, pie kura jau atradās 20 fotogrāfi, kas vēlējās iemūžināt nozīmīgo Krievijas šovbiznesa dzīves notikumu.

Ksenijas jaunā vīra māte sarunā ar «Комсомoльская прaвда» atzinusi, ka ģimene ir ļoti laimīga, ka vedekla ir tieši Ksenija Sobčaka, kura ir cienījams cilvēks.

Savukārt Ksenijas māte Ludmila Narusova atklājusi, ka meita nevēlējās, ka viņas kāzas kļūst par sava veida PR kampaņu. «Viņai tas izdevās. Es kā māte atbalstu jebkuru meitas izvēli un priecājos, ka viņa ir laimīga,» noteikusi Ksenijas māte.

Sveikt jauno pāri ieradušies vecāki - Ksenijas māte un Maksima tēvs
Sveikt jauno pāri ieradušies vecāki - Ksenijas māte un Maksima tēvs Foto: Комсомoльская прaвда

Pirmajā kāzu naktī Ksenija sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju, kurā redzami viņas un vīra laulības gredzeni.

Lai arī Ksenijai iepriekš bijuši dažādi līgavaiņi, oficiāli viņai nebija izdevies iestūrēt laulības ostā. Savukārt Maksimam šīs ir trešās laulības. No pirmās laulības viņam aug dēls Daniels, bet otrajā laulībā dzimusi meita Poļina.

Ksenijas zeltnesī mirdz laulības gredzens
Ksenijas zeltnesī mirdz laulības gredzens Foto: Комсомoльская прaвда
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu