Anmary un Dinsberga starpā ir kvēlas mīlas jūtas! Šogad abi precēsies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Nedēļas nogalē Izklaides producentu grupa 7 un tās vadītājs Aigars Dinsbergs organizēja Latvijas radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2012» apbalvošanas ceremoniju Ventspilī. Atbalstīt mīļoto no Rīgas ieradās arī Anmary jeb īstajā vārdā Linda Amantova, kuru uz Ventspili atvizināja režisors un Trx fitnesa treneris Kārlis Anitens.

Kamēr Izklaides producentu grupas 7 vadītājs Aigars Dinsbergs darbojās Ventspils Olimpiskā sporta centra aizkulisēs, sekojot līdzi «Muzikālās bankas» apbalvošanas ceremonijas norisei, dziedātāja Anmary vērienīgo koncertu vēroja no skatītāju rindām. Taču, kad starpbrīdī beidzot abiem radās iespēja satikties un uz brīdi pabūt kopā, fotogrāfu bariņš burtiski ielenca abus mīlētājus.

Anmary pati nav piedalījusies pērnā gada «Muzikālās bankas» aptaujā, jo viņa visus spēkus koncentrēja Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku notiekošajam Eirovīzijas dziesmu konkursam. Lai arī latviešu dziedātāja neiekļuva Eirovīzijas finālā, viņa kļuvusi par Azerbaidžānā populāru un pieprasītu dziedātāju, arī šogad viņa jau saņēmusi vairākus piedāvājumus muzicēt šajā zemē.

Anmary un Aigara starpā ir spēcīgas mīlas jūtas
Anmary un Aigara starpā ir spēcīgas mīlas jūtas Foto: Santa Sergejeva

Anmary un Aigars izmēģinās spēkus, strādājot kopā

Šobrīd Anmary gatavojas jaunai koncertprogrammai «Mīlestības pieskāriens», kurā uzstāsies Latvijā populāri mūziķi, kā Andris Ērglis, Dons, Endija Rezgale un Oranžā kora dziedātāji. Pavasara koncertprogrammas organizētāji ir Izklaides producentu grupa 7. Anmary sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka šī būs pirmā reize, kad viņa iesaistās Aigara organizētā projektā, tādējādi arī pirmā reize, kad abi izmēģinās spēkus, strādājot kopā. «Tad jau redzēs, kā mēs abi varam sastrādāties. Mājās mums šīs diskusijas ir tik dziļas un galarezultātā secinām, ka abi domājam līdzīgi. Protams, varu atļauties pateikt vairāk nekā var, jo tomēr Aigars ir mans cilvēks. Taču šajā projektā Aigars ir mans priekšnieks un es daru to, ko viņš man liek,» par abu kopdarbu stāsta dziedātāja.

Anmary atklāj, ka viņas 2013. gada paveicamo darbu sarakstā noteikti ir dziesmu publiskošana, kuras pati sarakstījusi. «Man ir vecās dziesmas, kuras savulaik bija neērti rādīt citiem, jo likās, ka neesmu tik laba komponiste kā citi. Viss ir atkarīgs no producenta, kas dziesmu pilnveido.

Es pat nezinu, no kā man tas spēks nāk - no debesīm vai zemes? Senāk man bija tādas lauku meitenes bailes, es zināju, ko gribu parādīt uz skatuves un ko dot cilvēkiem, bet man bija bailes, ka esmu no mazpilsētas un nezinu, kā būt tajā vidē. Emocionālā nedrošība izpaudās pat roku kustībās, jo līdz galam nevarēju atbrīvoties. Vērtēju sevi no malas, kritizēju un analizēju. Šobrīd vairs tā nav, jo esmu augusi,» pārdomās dalās Anmary.

Harmoniska ģimenes dzīve

Arī privātajā dzīvē dziedātāja bauda cieņu un mīlestību. Pērnā gada nogalē Anmary pirkstā iemirdzējās saderināšanās gredzens. «Tas ir ļoti svarīgi, ka saņemu atbalstu no savas ģimenes. Protams, domas reizēm var nesakrist, bet es ļoti ieklausos Aigara viedoklī. Man kaut kādā brīdī var nepatikt tas ko viņš saka, bet tajā pašā laikā es ļoti piedomāju pie viņa teiktā,» viņa stāsta.

Vaicājot, vai Anmary ar Aigaru varētu šogad arī iestūrēt laulības ostā, dziedātāja ietur ilgāku pauzi un atzīst, ka varētu gan. «Ja varētu, tad noteikti,» viņa piebilst.

Dziedātāja bauda harmonisku ģimenes dzīvi. «Nav jau obligāti jāprecas, lai būtu harmonija attiecībās. Mājās man ir labi un silti. Esmu salīgais cilvēks, bet, kad atnāk mājās Aigars ar manu dēlu, uzreiz paliek siltāk; kad atnāk Aigara dēls Mārtiņš, kļūst vēl siltāk, un tad vēl atbrauc Aigara lielā meita. Man ir ļoti svarīga šī māju sajūta. Viņi pat var atrasties katrs savā istabā, bet šī apziņa, ka viņi ir, ir lieliska,» atzīst dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu