Pujāta bijusī un tagadējā mīļotā kļuvušas par labām draudzenēm (65)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

TV šova «Okartes skatuve» 3. vietas ieguvēja un viena no šā brīža pieprasītākajām dziedātājām Sabīne Berezina aizvadītās nedēļas nogalē vienā no galvaspilsētas tirdzniecības centriem kopā ar sava bijušā puiša, dziedātāja Kristapa Pujāta tagadējo mīļoto, horeogrāfi, deju studijas «PRO – X» vadītāju Ievu Bitenieci veidoja Sabīnes vizītkarti dalībai Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa pusfinālam. Pujāta bijusī un tagadējā mīļotā kļuvušas par labām draudzenēm un savā starpā nejūt it ne mazāko konkurenci.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sabīne atklāj, ka 2013. gads viņai sācies ar lielu rosību. Jau šajā sestdienā viņa dodas uz Ventspili, kur norisināsies Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2012» apbalvošanas ceremonija. Tradicionālajā dziesmu aptaujā iekļuvis Sabīnes un Rasela (Rassell) izpildītais hits «Dzīvo brīvi».

«Ļoti nopietni gatavojamies savam priekšnesumam. Ar mums kopā Ventspilī uz skatuves kāps 20 dejotāji, solam krāšņu un iespaidīgu šoviņu,» teic Sabīne, kura sestdienas «Muzikālās bankas» tiešraides koncertam gatavo glamūrīgu tērpu.

Foto: Ingrīda Punka

Savukārt februārī Sabīne startēs Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa pusfinālā, kurā izpildīs zviedru mūzikas autoru sarakstīto dziesmu «Upside down». Sabīne jau nofilmējusi Eirovīzijas pusfinālam savu vizītkarti, kuru viņai palīdzēja izveidot horeogrāfe, deju studijas «PRO – X» vadītāja Ieva Biteniece. Vizītkartes videoklipā Sabīne tirdzniecības centra telpās sarīko kārtīgu ballīti ar enerģiskām dejām.

Jau iepriekš rakstījām, ka Ieva ir Sabīnes bijušā mīļotā puiša, dziedātāja Kristapa Pujāta tagadējā draudzene. Sabīne sarunā ar «Sejām» atzīst, ka Ieva ir lieliska dejotāja un horeogrāfe. «Mums abām saskan, jo esam līdzīgas. Esam kļuvušas par labām draudzenēm. Mums abām nav ko dalīt. Jau sen esmu paziņojusi, ka ar Kristapu esam šķīrušies,» sadarbību ar bijušā puiša draudzeni raksturo Sabīne.

Foto: Ingrīda Punka
Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu