Skaistumkaraliene Liene Skulme kļuvusi par pieprasītu modeli (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistumkaraliene un viena no fonda «Intriga World» slavenajām blondīnēm – Liene Skulme aizvien biežāk kā modele demonstrē Latvijas modes mākslinieku darinātos tērpus. Lai arī Liene atzīst, ka nav nekāda modes dāma, viņa saviesīgus pasākumus apmeklē, allaž eleganti saposusies.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Liene Skulme atminas pirmo reizi, kad debitēja kā modele: «Šķiet, ka pirmā reize, kad demonstrēju kāda konkrēta dizainera tērpus, bija vecmāmiņu konkursa ietvaros, izrādot Aleksandra Pavlova pavasara - vasaras 2012 kolekcijas «Pure Linen» tērpus. Vēlāk iepazinos ar modes mākslinieku Mārtiņu Pūpolu. Atceros, ka pirmā reize, kad vispār uzkāpu uz skatuves, bija mans izgājiens peldkostīmā starptautiskajā skaistumkonkursā «Mrs. Universe 2011» konkursā. Pirms tam domāju, ka nemūžam to nedarīšu, nepietiks drosmes!»

Nu jau Lienes kontā ir vairākas modes skates, kurās viņa piedalījusies kā modele, demonstrējot pašmāju dizaineru radītos tērpus. «Aleksandra Pavlova modes skate, Zanes Pallo peldkostīmu kolekcija, tērpu mākslinieka Tuan Tran tērpu kolekcija, Jolantas Ozollapas tērpu modes skate «Eņģeļa pieskāriens», kur biju arī kolekcijas seja, fotosesijas ar Mārtiņa Pūpola tērpiem un jaunās modes mākslinieces Kristīnes Deimon greznajiem vakartērpiem. Katru reizi esmu pārsteigta, ja mani aicina piedalīties kādā pasākumā kā modelei, jo nepavisam tāda nejūtos. Vienmēr smejos, ka atņemu modelēm darbu,» savas modeles gaitas skaidro Liene.

Foto: Publicitātes foto

Vaicājot, kādas ir Lienes attiecības ar modi un vai viņa seko līdzi jaunākajiem trendiem un tendencēm, viņa atzīst, ka modei īpaši neseko un ģērbjas tā, lai pašai patīk un ir ērti. «Taču, tā kā apmeklēju «Riga Fashion Week» un «Riga Fashion Mood», piedalos modes skatēs un tiekos ar cilvēkiem, kas ir tuvi modei, esmu informēta par jaunumiem. Dažkārt jokoju, ka mans stils ir bezstils, jo mēdzu kombinēt apģērbā un aksesuāros arī nesavienojamas lietas, par ko daži izsakās ne visai glaimojoši. Ja apmeklēju pasākumus, vienmēr cenšos ievērot dreskodus, tādējādi izrādot cieņu pasākuma organizatoriem,» stāsta Liene.

Skaistumkaraliene apģērbu iegādājas gan Rīgā, gan ārzemēs. «Vislabprātāk iepērkos ASV, jo ir izdevīgi un atbilst manai gaumei. Esmu pamanījusi, ka tikai tagad, pēc pusgada, Rīgas veikalos parādās Amerikā redzētās tērpu tendences.

Foto: Publicitātes foto

Man nav konkrēta ģērbšanās stila. Neesmu modes dāma. Ģērbjos atbilstoši garastāvoklim. Varu saposties uz pasākumu, uzvilkt ko greznāku, piemēram, vakartērpu vai kokteiļkleitu, bet ikdienā valkāju džinsus un kādu ērtu krekliņu vai džemperi. Pēc būtības esmu vienkārša meitene. Pat mazā melnā kokteiļkleita man nekad iepriekš nav bijusi nepieciešamība, to iegādājos salīdzinoši nesen.

Es neskrienu pakaļ zīmoliem, bet man tik tiešām patīk visu mākslinieku darbi, ar kuriem esmu sadarbojusies. No pasaules zīmoliem man vislabāk patīk Versace. Man ir paveicies, jo šis tas no Versace ir nonācis arī manā īpašumā,» par savu garderobi stāsta skaistumkaraliene.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu