Agnese Kleina: «Kas tad īsti ir modē?!» (89)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agneses personīgais arhīvs

Populārā modes blogere Agnese Kleina, kura allaž izcēlusies ar ekstravagantu stilu un interesantu vizuālo izskatu, atklāj, kas viņai aktuāls 2013. gada apģērba izvēlē un kāpēc mediji vēsta dažādu informāciju par modes aktualitātēm.

Nereti sastopamas situācijas, kuras rada apjukumu cilvēkiem, kuri cenšas sekot modes tendencēm – vienā informācijas vietnē tiek vēstīts, ka šobrīd aktuāla ir kāda konkrēta lieta, kamēr otrā ziņo citādu informāciju.

Foto: TVNET

Agnese Kleina apzinās informācijas dažādību un retoriski jautā:

«Kas tad īsti ir modē?!»

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», Agnese stāsta: «Es modes tendences neskatos. Man nav tā, ka es meklēju tās aktualitātes. Kad tas parādās žurnālos, es, protams, ieraugu, bet īpaši nemeklēju. No vienas puses mode ir tāda, kura veic lielu atlasi un nosaka, kas ir «modīgi», bet, manuprāt, tā ir demokrātiska un katrs pats viņu rada. Tā ir mana pieeja tai lietai. Tas ir tāpat kā ar, piemēram, fitnesa žurnālu – viens izdevums rakstīs tā, bet otrs citādi, galu galā jau katrs pats izvēlās pēc tā, kad viņam pašam patīk.»

Agnese Kleina uzskata, ka «tāda sekošana grāmatu patiesībām» nav tas pozitīvākais ceļš, kuru izvēlēties: «Varbūt es izklausīšos banāli, bet katrs pats rada sevi.»

Šobrīd Agnesei aktuāla ir etnisko apģērbu tematika. Kleina nupat ir atgriezusies no Berlīnes, kur nejauši atklājusi interesantu apģērbu veikalu. «Veikalā bija sieviete, kura brauc uz Ķīnu, Taizemi un citur, kur iegādājas īstus to tautu tērpus. Man patīk tādas lietas integrēt mūsdienu modē, kas varbūt ir grūtāk, bet man ir izaicinājums. Etniskās lietas – Japānas, Peru – interesantās krāsas, tās ir lietas, kas man ļoti patīk.»

Komentāri (89)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu