Rešetins un Grāvelis: Sievietēm ir jāskrien! (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

17. janvāra dienas pirmajā pusē fitnesa centrā «Veselības fabrika» pulcējās atraktīvas un apņēmīgas sievietes, lai atklātu pirmo sieviešu skriešanas maratonu Latvijā. Pasākuma vadītāji Intars Rešetins un Gints Grāvelis, jokus plēsdami, izkustējās kopā ar sabiedrībā pazīstamām dāmām, kuras bija saposušās sporta tērpos.

Projekta organizatori par maģisko ciparu ir izvēlējušies septītnieku, tādēļ tieši septiņas dāmas prezentē Latvijas pirmo skrējienu – TV seja Anna Rozīte, modes blogere Agnese Kleina, Krievu drāmas teātra aktrise Jekaterina Frolova, vieglatlēte Anita Kažemāka, sporta entuziaste Indra Muceniece, TV raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Kristīne Virsnīte un aktrise Dārta Danēviča, kura uz projekta prezentāciju neieradās, darba dēļ.

Foto: Sejas.lv

Pasākuma vēstnese, TV seja Anna Rozīte atklāj, ka skriešanu atstājusi novārtā skolas laika traumas dēļ, kad bijis jāskrien regulārs kross pa mežu. Tomēr Anna uzskata, ka ir laiks lauzt stereotipus par skriešanu un atklāt visdemokrātiskākā sporta veida skaistākās puses.

Pasākuma vadītāji, aktieri un TV raidījumu vadītāji Intars Rešetins un Gints Grāvelis ceturtdienas rītu padarīja jautru un atraktīvu ikvienam fitnesa centra apmeklētājam, radot nepiespiestu gaisotni un uzmundrinošu noskaņojumu. Aktrise Dārta Danēviča uz pasākumu nevarēja ierasties, tomēr kolēģim Intaram Rešetinam nosūtīja īsziņu, kurā iedvesmoja sievietes pievērsties sportam, Rešetins uzspēja arī pajokot, ka

īsziņā Dārta Danēviča rakstījusi: «Man ir plakanā pēda.»
Foto: Sejas.lv

Pirmais Latvijas sieviešu skrējiens norisināsies 1. maijā, kad Intars Rešetins svinēs arī dzimšanas dienu. Jebkurai sievietei ir iespēja reģistrēties skrējienam no 17. līdz 23. janvārim, aizpildot reģistrācijas anketu Sieviešu skrējiena mājaslapā (www.sieviesuskrejiens.lv), un katru nedēļas dienu plkst. 10:07 tiks paziņotas septiņas laimīgās uzvarētājas, kurām būs iespēja pavasarī sacensties par uzvaru 7 kilometru garā distancē par velti. Savukārt 24. janvārī sāksies oficiālā reģistrācija un līdz 31. janvārim dalības maksa būs no 3,5 latiem līdz 5 latiem, vēlāk pakāpeniski pieaugot.

Foto: Sejas.lv

Tāpat projekta sociālā tīkla «Facebook» lapā būs iespēja sekot līdzi pieredzējušā fitnesa trenera Ralfa Upmaņa treniņa programmai, kura izstrādāta, lai palīdzētu sievietēm gatavoties skrējienam.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu