Kondrašini pirms tiesas pārceļas uz Tenerifi (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Erotisko bilžu meistars Sergejs Kondrašins (45) ar savu ģimeni – sievu Bogdanu (35) un meitiņu Darju (7) pagājušajā nedēļā pārcēlies uz dzīvi Kanāriju salā Tenerifē. Sociālajā tīklā facebook Bogdana jūsmo par skaisto Tenerifes dabu un savus draugus informē, ka Latvijā atgriezīsies pēc ilgāka laika.

Žurnāls «Privātā Dzīve» raksta, ka vēlēšanos pārdot aptuveni 200 kvadrātmetrus lielo trīsstāvu māju Rīgas centrā un doties prom no Latvijas Kondrašini izteica jau pirms trim gadiem. No mājas, kuru Sergejs bija daļēji pārveidojis par fotostudiju, toreiz viņš bija gatavs šķirties, ja klients maksātu aptuveni 800 000 eiro. Tā kā par šādu summu māju pārdot neizdevās, Kondrašini palika Latvijā.

Šobrīd, kad Kondrašini jau pārcēlušies uz silto un saulaino Tenerifi, savu lielo trīsstāvu namu izīrējuši uz gadu. Savukārt Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesā Kondrašinam gaidāma tiesas prāva saistībā ar dzīvojamās mājas uzturēšanas un apsaimniekošanas maksas un komunālo maksājumu parāda piedziņu.

Kā aizbraukšanas iemeslu Sergejs min nelabvēlīgos apstākļus, lai nodarbotos ar mākslu un jaunradi. «Negatīvisms un nomāktība spēj nogalināt jebkuru mūzu,» sarunā ar «Privāto Dzīvi» atzinis erotisko bilžu meistars. Kondrašinus nomācot arī šejienes drēgnie un pelēkie laika apstākļi.

Bogdana sociālā tīkla facebook profilā savus draugus informē par ģimenes gaitām jaunajās mājās Kanāriju salās, Tenerifē. Viņi norāda, ka uz saulaino salu pārcēlušies uz ļoti ilgu laiku. Nokārtojuši interneta pieslēgumu un tālruņa sakarus, Kondrašini atraduši savai septiņus gadus vecajai meitiņai Darjai atbilstošu skolu, kur mācīties.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu