Elīna Doļģe, saposusies pēc jaunākajām tendencēm, atklāj raidījumu (76)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jau no 13. janvāra TV3 ēterā atgriežas Elīnas Doļģes producētā raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» otrā sezona. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Elīna atklāj, ka jaunais gads viņai sācies ar jauniem darbiem, jo šajā sezonā Elīna debitēs arī kā raidījuma redaktore. Uz jaunās sezonas pirmā raidījuma prezentāciju slavenību iecienītajā kafejnīcā «Innocent cafe» Elīna bija modīgi saposusies, izvēloties tērpu aktuāli melnajā krāsā un zābakus ar caurspīdīgiem papēžiem.

TV seja Elīna Doļģe allaž uz saviesīgiem pasākumiem ierodas gaumīgi tērpusies, arī uz viņas producētās TV3 garšas ekspedīcijas «Mūsdienu Latvijas garša» otrās sezonas prezentācijas saviesīgajām vakariņām. Viņa bija izvēlējusies melnu apģērbu un aksesuārus, rokassprādzi, ko rotā Elīnas vārds pirmais burts, kā arī modīgus zābakus no «H&M» kolekcijas «Maison Martin Margiela», kurus internetā var iegādāties par 399 dolāriem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Elīna Doļģe atklāj, ka otrajā «Mūsdienu Latvijas garšas» sezonā viņa izmēģinās arī spēkus dažos raidījumos kā redaktore, tādējādi mainoties ar kolēģi Gunitu Grošu. Jaunā sezona solās būt vēl atraktīvāka. Raidījumā, kurā Latvijas labākie pavāri sacenšas meistarībā, tiek jokots, un žūrija, kuras sastāvā redzēsim šefpavāru Māri Jansonu un zemnieku Mareku Bērziņu, kuriem pievienosies viesmīlības eksperte un nesen izdotās grāmatas «Dzīves garša» autore Ilze Jurkāne, neslēpj emocijas, baudot pavāru pagatavotās maltītes. «Nu jau esam kopā otro sezonu, un atraisās gan žūrija, gan līdz ar to arī pavāri un raidījuma vadītājs Ints Teterovskis. Visiem ir liels prieks, jo, tāpat kā skatītāji, arī mēs uzzinām jaunas lietas. Ēst gatavošana norisināsies kā pilīs, tā lauku būdiņā,» ar savu veidoto raidījumu iepazīstina Elīna.

Elīna izvēlējusies stilīgos zābakus no “H&M” kolekcijas “Maison Martin Margiela”
Elīna izvēlējusies stilīgos zābakus no “H&M” kolekcijas “Maison Martin Margiela” Foto: Santa Sergejeva

«Mūsdienu Latvijas garšas» otrajā sezonā tāpat kā pirmajā piedalīsies deviņi pavāri no plašās Latvijas. Raidījuma dalībnieki skatītājiem atklās savu mūsdienu Latvijas garšu un sacentīsies par meistarīgākā pavāra titulu. Latvijā ir daudz pavāru, kuriem pūrā glabājas unikālas receptes, tādēļ ir laiks tās atklāt arī citiem. Jau pirmajā raidījumā ikviens varēs vērot dizaina viesnīcas «MaMa» restorāna šefpavāres Terēzes Kondrates garšas meklējumus. «Mūsdienu Latvijas garšas» otrā sezona no 13.janvāra svētdienās 18:30 kanālā TV3!

Rokassprādzi rotā Elīnas vārda pirmais burts
Rokassprādzi rotā Elīnas vārda pirmais burts Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu