Kristapam Pujātam atkal jauna draudzene? (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aizvadītajā TV šovā «Okartes skatuve» jauniešu starpā aizvadītas neskaitāmas kaislības, tostarp arī izveidojušās un beigušās romantiskas attiecības. Viens no fanu iecienītākajiem dalībniekiem Kristaps Pujāts šovā uzsāka attiecības ar Sabīni Berezinu, nu Kristapam ir jauna draudzene.

Šova «Okartes skatuve» dalībnieki Kristaps Pujāts un Sabīne Berezina uzsāka romantiskas attiecības, atrodoties «Okartes skatuves» dzīvoklī, tomēr nevienojās par laimīgu mūžu kopā un neilgu laiku pēc šova pāris izšķīrās.

Lai gan vēl pagājušā gada septembrī Kristaps Pujāts dzīvesstila portālam «Sejas» apgalvoja, ka romantiskām attiecībām viņam nav laika, šobrīd viņa sociālo tīklu kontos pieejamā informācija nepārprotami liecina par pretējo. Iespējams, ka Kristaps saticis mīlestību no pirmā acu skatiena, jo pagājušā gada rudenī atklāja, ka tādai tic. Tāpat

Kristaps sacījis, ka meitenē novērtē patiesumu, sirsnību un interesantumu.
Sabīne Berezina (no kreisās), Kristaps Pujāts un Marta Ritova ar Mārtiņu Ruski
Sabīne Berezina (no kreisās), Kristaps Pujāts un Marta Ritova ar Mārtiņu Ruski Foto: Sejas.lv

Kristaps Pujāts publicējis bildes, kurās skūpstās un ir apskāvies ar jaunā dziedātāja Mika Dukura bijušo meiteni Ievu Bitenieci. Savukārt, sociālā tīkla «Facebook» kontā pāris paziņojis, ka ir apprecējušies. Dziedātājs Miks Dukurs pagājušajā gadā iestūrēja laulības ostā ar juristi Lauru Lasovsku.

Dziedātājs Miks Dukurs ar sievu Lauru Lasovsku
Dziedātājs Miks Dukurs ar sievu Lauru Lasovsku Foto: Sejas.lv

TV šova «Okartes skatuve» laikā arī uzvarētājs Mārtiņš Ruskis un Marta Ritova it kā vienojās romantiskās attiecībās, tomēr pēc pāris dienām paziņoja, ka neesot kopā. Jaunie dziedātāji bieži vien izspēlē jokus, lai maldinātu fanus.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu