Koķeto formu īpašnieci Sarmīti Pruli uz Jauno gadu nopērk ietekmīgi ļaudis (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Enerģiskā TV šova «Dejo nost!» uzvarētāja Sarmīte Prule atkal sadejojusies ar savu šova skatuves partneri – Denisu Tumakovu. Abi atveido ļaundaru lomas muzikālā izrādē visai ģimenei «Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas». Kopš Sarmīte vairs nestāv pie karstas plīts un negatavo gardas maltītes, bet ir nodevusies šovbiznesam, Jauno gadu viņa sagaida uz skatuves. Šoreiz izklaidējot ietekmīgus ļaudis no Krievijas.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sarmīte Prule atzīst, ka kopš dalības un uzvaras TV šovā «Dejo nost!» visa viņas dzīve pēkšņi sagriezās kājām gaisā. Sarmīte beidzot piepildīja savu sapni un nu atrodas uz skatuves. «Tādēļ arī es tagad visus svētkus pavadu uz skatuves, izklaidējot un priecējot skatītājus. Nu jau šis būs trešais gads, kad Jauno gadu atzīmēšu darbā.

Arī šogad Vecgada vakarā man ir ir izrāde Vecrīgas kabarē klubā «Burleska». Maskavieši ir noīrējuši kluba telpas, un var teikt, ka Krievijā ietekmīgi ļaudis ir mani noalgojuši uz Jauno gadu, lai es izkrāšņoju viņu vakaru. Spēlēsim savu hitu - kabarē šovu «Burleska». Ja man šādā svētku dienā būtu jāstrādā kādā cehā vai atpakaļ virtuvē, tas būtu ļoti bēdīgi, bet, tā kā 31. decembra vakarā es izklaidēšu cilvēkus, arī pati no šī procesa gūšu baudu. Tā ka arī man būs svētki, turklāt par tiem man vēl samaksās,» stāsta Sarmīte. Aizvadītais mēnesis viņai bijis īpaši darbīgs. «Spēlēju ne tikai kabarē šovā «Burleska» un muzikālajā izrādē «Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas», bet arī deju studijā «Leona» manām apalītēm, kurām mācu dejot, bija svētku šovprogramma jeb atskaites koncerts,» lepojas Sarmīte.

TV šova "Dejo nost!" uzvarētāji Sarmīte Prule un Deniss Tumakovs atkal kopā. Šoreiz muzikālā izrādē visai ģimenei "Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas" abi atveido ļaundarus
TV šova "Dejo nost!" uzvarētāji Sarmīte Prule un Deniss Tumakovs atkal kopā. Šoreiz muzikālā izrādē visai ģimenei "Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas" abi atveido ļaundarus Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Vaicājot, ko enerģiskā dejotāja vēlas sagaidīt no 2013. gada, viņa tūlīt min pasaules galu, kas gan bija izziņots šā gada nogalē. «Te nesen bija intriga ar pasaules galu. Arī es biju aizdomājusies, ja nu tiešām tā notiek. Visa pasaule bija kā uz adatām. Tādēļ novēlu visiem cilvēkiem neklausīties visās muļķībās - ja tā notiks, tad notiks un mēs par to neko iepriekš nezināsim. Vēlos, lai visās Latvijas ģimenēs ir miers, saticība, veselība un mīlestība. Par savām vēlmēm runājot, man noteikti ir kāds kvēls sapnis, bet to zinu tikai es. Ja piepildīsies, tad sapnis nāks gaismā,» viņa atklāj savu nākamā gada novēlējumu.

Sarmīte Prule atzīst, ka ir ļoti laimīga sieviete, jo beidzot viņa ir mierā ar savām koķetajām ķermeņa formām un izskatu, tādēļ neko nevēlas koriģēt. «Ja tu mīli sevi, tad tevi mīlēs visapkārt! Esmu apmierināta ar to kāda esmu. Man patīk mana matu krāsa, sejas vaibsti, un patīk, kā es izskatos spogulī. Es sevi vienkārši mīlu! Un sevī neko mainīt negribu! Esmu apmierināta pilnībā, ja kādam nepatīk, neskatieties!»

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu