Sairusa: «Cilvēki ir idioti, ja sauc mani par padauzu» (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa ir pazīstama ar izaicinošu izskatu un dziesmām, tomēr viņa ir uzticīga savam līgavainim Liamam Hemsvortam, ar kuru satiekas jau vairākus gadus.

Bulvārpreses «E!News» korespondents Kens Beikers publicējis bilžu vietnes «Instagram» attēlu, kurā salīdzinājis 20 gadus veco Mailiju Sairusu ar Teilori Sviftu (22).

Foto: Instagram

Pie Mailijas Sairusas attēla bija rakstīts: «Viņu sauc par padauzu vai kuci katru dienu. Ir bijusi kopā ar draugu 3 gadus un ir saderinājusies.»

Savukārt, pie dziedātājas Teilores Sviftas bildes redzams teksts: «Tiek dēvēta par mīļu, elegantu un iedvesmojošu. 3 gadu laikā bijusi kopā ar vairāk kā 13 vīriešiem.»

Foto: Reuters/Scanpix

Mailija Sairusa, ieraugot publikāciju, atbildēja: «Tas mani sasmīdināja. Paldies par smaidu. Man tas ir vajadzīgs. Cilvēki ir idioti, ja sauc mani par padauzu - man ir 20 gadi un es esmu saderinājusies. Es bezgalīgi mīlu vienu vīrieti. Esmu laimīga, ka kāds to ir pamanījis.»

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu