Konjaka ballītē izklaidējas blondīnes un Markus Riva (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

Šā gada 14. decembrī klubā «Coyote Fly» jau otro gadu norisinājās konjaka «Hennessy Artisty» ballīte, kurā tika sniegti muzikālie priekšnesumi, pasniegti dzērieni un izklaidēm ļāvās sabiedrībā populāri cilvēki.

Pasākumā uzstājās pašmāju dziedātāja Amber jeb Aija Vītoliņa, kurai pavadījumu spēlēja Liepājas Simfoniskais orķestris, pēdējais uz skatuves kāpa mūziķis no Lielbritānijas Kristians Bērns.

Ballīti apmeklēja arī dīdžejs un modelis Markus Riva, kurš ieradās kopā ar šarmanto Santu Kolu. Pēdējā laikā abi ļoti bieži redzēti kopā, tomēr Markus teic, ka ar Santu ir vienkārši draugi un romantiskas attiecības viņus nevieno.

Neilgi pirms pusnakts pie ieejas durvīm parādījās arī blondīņu trio – Marika Ģederte, Natālija Tumševica un Liene Skulme. Ģederte gan teic, ka uzkavējusies tikai pusstundu, jo no rīta bija paredzēts sportot. Starp blondīnēm izcēlās arī tumšmate Ieva Adamss.

Tāpat klubā izklaidējās arī 54 gadus vecais Juris Kulakovs, lieliski iekļaujoties jauniešu publikā.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu