Vārpiņa Kondrašiniem aizliedz pārdot savu kailfoto (71)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergejs Kondrašins

Slavenais fotogrāfs Sergejs Kondrašins izveidojis iespaidīgu iepriekšējo kalendāru erotisko attēlu izstādi, kurā Latvijas slaveno dāmu kailfoto ir iespējams arī iegādāties. Diemžēl izstādē nav atrodami Agneses Vārpiņas, Annas Lieckalniņas un Žanetes Skarules attēli, jo populārās sievietes to nav atļāvušas.

Fotogrāfa sieva Bogdana atklāj, ka uz šādu soli – pārdot fotoattēlus - Sergeju pamudinājusi gaidāmā došanās prom no Latvijas. Pāris plāno ziemu pavadīt daudz siltākās zemēs, tiek plānots doties uz vienu no Spānijas Kanāriju salām – Tenerifi. Kondrašini nevēlējās atstāt bildes stāvam noliktavā, tādēļ nolēmuši tās tirgot.

2007. gada kalendārs - Agnese Vārpiņa
2007. gada kalendārs - Agnese Vārpiņa Foto: Sergejs Kondrašins

Tāpat Bogdana skaidro, kādēļ starp esošajiem foto, kur redzama gan Linda Leen, gan Agnese Zeltiņa, gan Yana Key, gan Dana Dombrovska u.c., nav redzama Agnese Vārpiņa, Žanete Skarule un Anna Lieckalniņa. «Vārpiņas nav, jā, jo viņa teica, ka negribot tāpēc, ka tagad esot māte.» Velāk Bogdana piebilst, ka līdzīgu iemeslu dēļ nav arī Skarules un Lieckalniņas.

Lindas Leen un Agneses Zeltiņas kailfoto
Lindas Leen un Agneses Zeltiņas kailfoto Foto: Sergejs Kondrašins

Kondrašinas kundze ir neizpratnē, kādēļ tā, jo arī viņa esot kļuvusi par māti, bet tāpēc bildi, kurā redzama pozējot, taču neaizliegs.

Žanete Skarule Kondrašina 2009. gada kalendārā
Žanete Skarule Kondrašina 2009. gada kalendārā Foto: Sergejs Kondrašins

Kamēr ir dāmas, kuras aizliedz kailfoto attēla tirgošanu, Agnese Zeltiņa savu bildi iegādāsies pati.

Kino, TV un teātra aktrisei Agnesei Zeltiņai šodien aprit 41 gads, un par godu savai jubilejai aktrise rezervējusi attēlu, kurā pozē kaila.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu