Upacieris vadīs improvizācijas šovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

5.decembrī pulksten 20 kinoteātrī «Splendid Palace» notiks improvizācijas šovs «BB vakariņas», informēja «Rīgas improvizācijas teātra» pārstāvji.

Improvizācijas teātris ir skatuves žanrs, kurā netiek izmantots iepriekš sarakstīts materiāls, jo visas darbības un dialogi rodas reālajā laikā un vietā.

Improvizācijas šovu «BB vakariņas» vadīs Kaspars Upacieris, kuru klausītāji pazīst no radio SWH programmas «BB brokastis». Kopā ar «Rīgas Improvizācijas teātra» dalībniekiem

tiks izspēlētas ar kultūru, politiku, latviešu populāro mūziku un citām mūsu valsts aktualitātēm saistītas ainas.

Sātīgus smieklus palīdzēs raisīt arī «maltītes» īpašais viesis, kāda sabiedrībā pazīstama persona. Kurš tas būs, tiks atklāts tikai izrādē!

Pirmo reizi šovs notika šā gada 2.februārī, un šī būs jau piektā reize, kad «Splendid palace» Jaunajā zālē norisinās improvizētas, garšīgas vakariņas. Šovā ir piedalījušies tādi sabiedrībā pazīstami viesi kā Intars Busulis, Artis Dvarionas, Raimonds Bergmanis un Normunds Rutulis.

«Rīgas improvizācijas teātris» pastāv jau vairākus gadus un katru piektdienu uz tās pašas skatuves izklaidē skatītājus ar improvizācijas teātra izrādēm «Ar šarmu pret karmu». Taču reizi mēnesī dalībnieki gatavo «BB vakariņas», lai veidotu daudzveidību šajā žanrā un vairāk humora skatītājiem.

No «Rīgas improvizācijas teātra» spēlē Raimonds Ruzenieks, Viesturs Vizulis, Edgars Neilands, Elīna Geida, Mārcis Viļums un citi dalībnieki.

Biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī pirms šova kinoteātra «Splendid palace» kasē. Biļešu cena - Ls 6.50.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu