Žanete Skarule vairs neslēpj attiecības ar pazīstamu arhitektu (34)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Bijusī «MTV» vīdžejmeitene, veikala «Pērle» īpašniece Žanete Skarule (27) žurnāla «Santa» rīkotās akcijas «No Latvijas – pasaulē» apbalvošanas ceremoniju apmeklēja ar savu draugu, Latvijā pazīstamu arhitektu Austri Mailīti (28). Pāris saviesīgajā pasākumā neslēpa savas jūtas, ik pa brīdim sadodoties rokās un mīļi viens otru noglāstot.

Žanete ar Austri apmeklēja žurnāla «Santa» akcijas «Latvijas jaunais talants 2012» apbalvošanas ceremoniju.

Žanete Skarule un Austris Mailītis žurnāla "Santa" akcijas «Latvijas jaunais talants 2012» apbalvošanas ceremonijā
Žanete Skarule un Austris Mailītis žurnāla "Santa" akcijas «Latvijas jaunais talants 2012» apbalvošanas ceremonijā Foto: Sejas.lv

Pāris draudzīgi tērzēja, un bija manāms, ka starp Žaneti un Austri valda sirsnīgas attiecības. Abi kopā vēroja apbalvošanas ceremoniju.

Jau iepriekš Latvijas bulvārprese vēstīja, ka izjukušas Žanetes un viņas drauga Edija Vucēna attiecības. Žanete un Edijs 2009. gadā kļuva par biznesa partneriem, atverot veikalu - kafejnīcu «Pērle».

Nav iespējams nepamanīt, cik spēcīgas mīlas jūtas virmo Žanetes un Austra starpā
Nav iespējams nepamanīt, cik spēcīgas mīlas jūtas virmo Žanetes un Austra starpā Foto: Sejas.lv

Nu Žanete vairs nevairās iziet sabiedrībā ar arhitektu, kā arī neslēpjas pret sevi vērstajām foto kamerām. Sociālā tīkla «Facebook» kontā Austris Mailītis arī publicējis fotogrāfiju, kurā redzams, ka kopā ar Žaneti abi pavada laiku Ņujorkā.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu