«Šreks» četras sestdienas mājos TV3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 piedāvā četras sestdienas pēc kārtas izbaudīt dižākās pasakas par zaļo cilvēkēdāju vārdā Šreks, kurš ir drosmīgs, godīgs un arī smieklīgs. Lai arī viņa āriene ir atbaidoša, tomēr dvēselē viņš ir ļoti labsirdīgs. Šreks ir tik drosmīgs, ka dosies glābt daiļo princesi Fionu, apprecēs viņu un kopā nodzīvos laimīgu dzīvi. Izklausās skaisti, taču viņiem kopā būs jāiegūst pavalstnieku labvēlība, jāizglābj karaļvalsts un savi draugi. Izbaudiet neaizmirstamu ceļojumu kopā ar Šreku, Fionu, pļāpīgo draugu ēzelīti un Runci Zābakos no 24.novembra ik sestdienu 19:30 kanālā TV3.

Šreks milzu popularitāti ieguvis ne tikai aizraujošā stāsta dēļ, bet arī tādēļ, ka visās četrās filmās varoņu balsis ierunājuši pasaulslaveni aktieri. Galveno tēlu Šreku ir ierunājis Maiks Maiers (Mike Myers), Fionu - Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Ēzelītis ir Edijs Mērfijs (Eddie Murphy), savukārt Šreka otrajā daļā Runci Zābakos ierunājis Antonio Banderass. Aktieris M.Maiers Šreka mīlas ainas ierunājis savas sievas priekšā, lai tās izklausītos patiesākas un izjustākas. Savukārt Šreka drauga

Ēzelīša kustības ir grafiski veidotas, apvienojot truša un suņa kustības.

Šreka mīļotās Fionas atraugas skaņa tika uzņemta, kad lomas ierunātāja K.Diaza sadzērās dikti daudz kokakolas.

Pirms Šreka filmas uzņemšanas animācijas režisors devās uz Dienvidkarolīnu izpētīt labākās purvu vietas, kurās varētu tikt uzņemtas Šreka epizodes. Režisoram vietas meklēšana beidzās ar bēgšanu no krokodila. Taču, nākot palīgā papildspēkiem, purvs tika atrasts, un Šreka filmas sākumā var redzēt, kā purvā ierodas vairāk nekā 1000 pasaku varoņi. Viena Šreka filmas purva darbība tika uzņemta 36 vietās, un tas ir daudzkārt vairāk nekā ierasti animācijas filmās.

Animatori pat gāja dubļu dušā, lai labāk spētu atveidot šo ainu.
Foto: publicitātes

Atgādinot stāstu

Pirmais sestdienas vakars tiks atklāts ar Šreka pirmo filmu, kura stāsta, ka kādā tālā zemē ļaunais valdnieks izraida uz mežu visus pasaku varoņus, lai zeme būtu tikpat garlaicīga kā pats valdnieks. Šreka mājvieta ne vien pārtaps par bēgļu nometni, bet viņam būs jāglābj arī Fiona.

Pirmā Šreka filma jau 24.novembrī 19:30.

Šreka otrā filma sāksies ar to, ka princeses Fionas vecāki ielūdz savu meitu un viņas jauno vīru uz svinīgām pusdienām savā pilī. Taču karaļpāris pat nenojauš, kā izskatās jaunais znots un cik ļoti viņu mazā meitiņa pārvērtusies. Gan Fiona, gan viņas mīļotais Šreks ir milzīgi zaļi cilvēkēdāji. Vai jaunlaulātajiem ir kaut mazākās cerības iegūt pavalstnieku labvēlību, skatieties

Šreka otrajā daļā 1.decembrī 19:30.

Savukārt Šreka trešajā daļā zaļais cilvēkēdājs apprecēs princesi Fionu, tomēr kļūt par Tāltālās karaļvalsts karali nebija viņa plānos. Tādēļ kopā ar labākajiem draugiem Ēzelīti un Runci Zābakos Šreks dosies uzmeklēt to, kurš būtu karaļa troņa cienīgs, - Fionas radinieku Ārtiju. Kamēr Šreks būs ceļā, Tāltālajā karaļvalstī notiks trakas lietas - Daiļais princis kopā ar sliktajiem pasaku varoņiem iebruks pilsētā, lai sagrābtu varu.

Skatieties Šreka trešo daļu 8.decembrī 19:30!

Foto: publicitātes

Televīzijas pirmizrāde filmai «Šreks - ilgi un laimīgi»

Kas gaida milzi cilvēkēdāju pēc tam, kad tas uzveicis ļaunu pūķi, atbrīvojis skaistu princesi un izglābis sievas ģimenes pārvaldīto karaļvalsti? Tā vietā, lai kā agrāk biedētu ciema iedzīvotājus, Šreks tagad negribīgi sniedz autogrāfus uz dakšām. Kur palicis milža cilvēkēdāja rēciens? Ilgās pēc vecajiem labajiem laikiem, kad viņš jutās kā īsts cilvēkēdājs, Šreks noslēdz vienošanos ar viltīgo un blēdīgo Rumpelrūķi un attopas ačgārnā un greizā Tāltālajā. Lai glābtu draugus, atjaunotu kārtību savā pasaulē un atgūtu savu īsto un vienīgo mīļoto Fionu, Šrekam nāksies krietni pasvīst.

Filma «Šreks ilgi un laimīgi» televīzijas pirmizrādi piedzīvos 15.decembrī 20:00.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu