Ieroču kompānija rada vilšanos Čārlijam Šīnam (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau vēstīja, ka seriāla «Divarpus vīri» (Two and a Half Men) zvaigzne Čārlijs Šīns (Charlie Sheen) draudējis «uzlaist gaisā» bijušā asistenta galvu ar ieroci «Super 90». Ieroču kompānija paziņojusi, ka «Super 90» nespēj «uzlaist gaisā» cilvēka galvu.

Aktieris Čārlijs Šīns piedzīvotu vilšanos, ja mēģinātu ar ieroci «Super 90» uzlaist gaisā vīrieša galvu. Šaujamo ieroču kompānija paziņojusi, ka sliktākais, ko var izdarīt «Super 90» ierocis, ir atstāt lielu vai daudzus mazus caurumus – tas ir atkarīgs no tā, kāds attālums ir starp objektu un šāvēju. Tomēr par vienu lietu ieroču kompānija ir droša: «Tas ir neiespējami - ar tādu ieroci nošaut nost cilvēka galvu.»

Čārlijs Šīns draudēja nogalināt savu bijušo asistentu, nosūtot kopīgam draugam īsziņu ar tekstu: «Es uzlaidīšu gaisā viņa galvu ar savu «Super 90» ieroci!» Policija joprojām cer drīzumā aprunāties ar Čārliju par notikušo situāciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu