Frizieris padara Baļčunaiti par seksa simbolu (106)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pasaulē slavenais itāļu frizieris Alekss de Stefano (Alex de Stefano) viesojies Latvijā un patīkami pārsteidzis pašmāju dāmas ar jaunu frizūru veidošanu un interesantu šovu. Alekss de Stefano pēc aktrises Vitas Baļčunaites frizēšanas nodēvēja viņu par seksa simbolu.

Ceturtdienas rītā sabiedrībā pazīstamas dāmas pulcējās skaistumkopšanas salonā, lai tiktos ar šarmanto itāļu frizieri un stilistu Aleksu de Stefano. Slavenais frizieris prezentēja šķēres, kuras pats ir patentējis un pat uztetovējis to attēlu uz labās rokas. Tāpat viņš stāstīja par matu kopšanas līdzekļiem un apgalvoja, ka

modē ir tas, kas liek cilvēkam justies labi, nevis konkrētas tendences.

Pirmā, kas ļāvās pārvērtībām, bija aktrise Zane Vaļicka, kura ļoti priecājās par patīkami sākto dienu. Lai gan viņai tika apgriezti tikai matu gali, frizūras forma un matu mirdzums acīmredzami uzlabojās. Pataustīt samtainos Zanes matus devās pat apmeklētāji un skatītāji.

Alex de Stefano ar aizvērtām acīm griež Unas Ulmes matus
Alex de Stefano ar aizvērtām acīm griež Unas Ulmes matus Foto: Mārtiņš Otto

Otrā drosminiece, kura ļāvās Aleksa darbam, bija īso matu īpašniece žurnāliste Una Ulme. Šajā šova posmā apmeklētāji varēja pārliecināties, ka Alekss de Stefano ir profesionālis savā nozarē pat ar aizvērtām acīm. Viņš lūdza aizsiet viņam acis un mierīgā gaitā turpināja apgriezt matus Unai. Tas, ka frizieris neredzēja savu klientu, viņam nebija šķērslis, lai atsvaidzinātu Ulmes matu griezumu.

Arī aktrise Vita Baļčunaite bija ieradusies piedalīties skaistumkopšanas rītā. Pikantais Vitas tērps lieliski saskanēja ar frizūras galaiznākumu. Kad frizēšana bija beigusies, Alekss Baļčunaiti pat nodēvēja par seksa simbolu. Pēc pārvērtībām Vita dzīvesstila portālam «Sejas» atklāja: «Man ļoti patika tas, ko viņš runāja. Viņš teica, ka pat tad, ja klients neredz, ko viņam taisa, jebkurā gadījumā Alekss jūt attieksmi pret viņu.

Bija jūtams, ka viņš ar rūpēm un mīlestību pieskaras matiem.

Viņam tas patīk, un tas ir jūtams. Es cienu cilvēkus, kuri dara to, kas viņiem patīk. Ļoti aizraujoši. Man patika arī Diānas jaunā frizūra, kuru viņš izveidoja. Tas bija ļoti interesants piedzīvojums.» Tomēr aktrise vēl nezina, vai ir apmierināta ar Aleksa veikumu: «Tā īsti neesmu vēl sevi spogulī nopētījusi. Nebija tādas iespējas. Es nezinu, vai esmu apmierināta, jo vēl neesmu redzējusi sevi, bet man patīk, ka mati ir kupli.»

Dziedātāja Diāna Pīrāgs ar jauno frizūru izpildīja dziesmu itāļu valodā
Dziedātāja Diāna Pīrāgs ar jauno frizūru izpildīja dziesmu itāļu valodā Foto: Mārtiņš Otto

Pasākumu noslēdza dziedātāja Diāna Pīrāgs, kura pēc frizēšanās nodziedāja arī dziesmu itāļu valodā, kuru Alekss pat ierakstīja savā telefona diktofonā.

Komentāri (106)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu