Sanita Kubliņa vēro mīļoto, kurš defilē peldbiksēs un izrāda torsu (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Skaistumkaraliene un TV šova «Latvijas princese» otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa uz modes mākslinieka Dāvida nākamā pavasara un vasaras tērpu kolekcijas skati nāca ar īpašu saviļņojumu un mazliet arī uztraukumu, jo modeļa lomā šoreiz iejutās viņas mīļotais vīrietis, DJ Gustavito jeb īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš, kurš demonstrēja vīriešu pludmales modi, tādējādi atklājot savu atlētisko augumu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sanita Kubliņa atzina, ka viņas Gustavs kā modelis skatē debitēs pirmo reizi. «Līdz šim Gustavs ir piedalījies ne vienā vien modes skatē kā dīdžejs, bet tagad redzēsim viņu kā modeli. Pēc modes skates mēģinājuma Gustavs pastāstīja, ka viss ir izdevies un Dāvids pat uzslavējis Gustavu, lai citi ņem piemēru, ka viņš tāds brīvais. Gustavs jau vispār ir liels humorists un visu viegli uztver,» savu mīļoto paslavē Gustava dēliņa Dominika māmiņa Sanita.

Viņa uzmundrinājusi mīļoto pirms modes skates. Pati Sanita vairākas reizes bijusi modele dažādos modes šovos un skatēs.

Uz mēles Gustavs tik tiešām bija brīvs un rotaļīgs. Mīļotā Sanita sēdēja skatītāju rindās, turēja īkšķi un vēroja Gustava iznācienus, kas bija īpaši pikanti, jo, demonstrējot modes mākslinieka Dāvida nākamās vasaras vīriešu pludmales modi, Gustavs defilēja peldbiksēs, tādējādi demonstrējot savu atlētisko augumu.

Skat, cik DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš ir rotaļīgs, demonstrējot modes mākslinieka Dāvida nākamās vasaras pludmales modi
Skat, cik DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš ir rotaļīgs, demonstrējot modes mākslinieka Dāvida nākamās vasaras pludmales modi Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Kamēr Sanita ar Gustavu bija prom no mājām, viņu gadu veco dēliņu Dominiku pieskatīja Sanitas mamma.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu