Džegers producēs biogrāfisku filmu par Džeimsu Braunu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu rokgrupas «The Rolling Stones» līderis Miks Džegers pieliks roku jaunas biogrāfiskās filmas par amerikāņu mūziķi Džeimsu Braunu tapšanā.

Džegers sadarbosies ar Holivudas veterānu Braienu Geizeru, kurš pirms Brauna nāves 2006.gadā plānoja filmā iesaistīt arī pašu mūziķi.

Filmā būs stāstīts par Brauna bērnību, ko viņš pavadīja dziļā nabadzībā, un kļūšanu par «soulmūzikas krusttēvu».

Brauna karjera ilga sešdesmit gadus.

«Būt iesaistītam tik bagātīgā projektā, kāds ir leģendārā Džeimsa Brauna dzīvesstāsts, ir liels pagodinājums,» lasāms Džegera paziņojumā. «Viņš bija apburošs izpildītājs, kurš aizvadīja fascinējošu mūžu.»

Godalgotās drāmas «The Help» («Kalpone») režisors Teits Teilors pašlaik risina sarunas par dalību gaidāmajā filmā, ko atbalsta arī Brauna ģimene.

«Es esmu ļoti pagodināta, ka Miks Džegers un Braiens Geizers, kurus mans vīrs dievināja, sadarbojas, lai viņa iedvesmojošais stāsts tiktu izrādīts uz lielajiem ekrāniem,» teica Brauna atraitne Tomija Reja.

Nav zināms, kas jaunajā filmā atveidos galveno lomu, taču kino portāls «Deadline» kā potenciālos kandidātus min aktieri Ediju Mērfiju un filmas «The Hurt Locker» zvaigzni Entoniju Makiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu