Berezinai patīk dvīnes, Lingitai - Olga Rajecka (61)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvesstila portāls «Sejas» noskaidroja, no kā iedvesmojas, mācās un ko ikdienā klausās jaunie dziedātāji un bijušie TV šova «Okartes skatuve» dalībnieki – Oskars Deigelis, Sabīne Berezina, Lingita Lina Bopulu un Anete Volmane.

Jaunais dziedātājs Oskars Deigelis
Jaunais dziedātājs Oskars Deigelis Foto: Facebook
Sabīnei Berezinai patīk dziedošo dvīņu Drozdoviču mūzikas stils
Sabīnei Berezinai patīk dziedošo dvīņu Drozdoviču mūzikas stils Foto: Facebook

«Latvijā nav neviena, no kā ņemu piemēru vai mācos. Ārzemēs ir ļoti daudzi, piemēram, Kristīna Agilera, Vitnija Hjūstone un Nikija Mināža. Pēdējā laikā sāku mācīties arī no puišiem, no kuriem varu nosaukt – Ašeru,» skaidro Sabīne Berezina. Tomēr, apdomājoties, teic, ka gribētu uzslavēt dziedošās dvīnes Drozdovičas, jo viņas mūzikas industrijā dodas tajā pat virzienā, kur Sabīne – attīsta R&B žanru Latvijā.

Berezina atzinīgi slavē dvīnes: «Meitenes ir malači!»
Anete Volmane iedvesmojas no pašmāju slavenības, grupas "Prāta Vētra" līdera - Renāra Kaupera
Anete Volmane iedvesmojas no pašmāju slavenības, grupas "Prāta Vētra" līdera - Renāra Kaupera Foto: Facebook

Savukārt, Anete Volmane caur mūziku jūt cilvēka personību un to vērtē ļoti atzinīgi: «Es nevarētu teikt, ka tā ir mana autoritāte, bet iedvesmoties no šī cilvēka es noteikti varu. Renārs Kaupers - piesaista viņa sirsnība, vienkāršība un patiesums, kuru var sajust caur mūziku.»

Lingita Lina Bopulu atzīst, ka viņas lielākā latviešu mūzikas autoritāte ir Olga Rajecka. «Šova laikā saņēmu ļoti daudz vēstules no atbalstītājiem par to, ka jaunībā dziedātāju Olgu Rajecku nenovērtēja, bet tagad viņa ir latviešu mūzikas estrādes dīva. Manuprāt, viņa ir paraugs tam, ka ar neatlaidību un darbu var sasniegt ļoti daudz. Arī par kritiku, ko viņa man izteica šovā «Okartes skatuve» neturu ļaunu prātu - no sākuma to ļoti pārdzīvoju, bet tagad man ir spītība mācīties un vokāli attīstīties, lai varētu pierādīt sevi no jauna,» teic Lingita.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu