Timberleiks kāzām iztērē 4 miljonus (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pagājušajā piektdienā dziedātājs Džastins Timberleiks un aktrise Džesika Bīla iestūrējuši laulības ostā. Lai paturētu kāzas slepenībā no faniem, Džastins iztērēja 4 miljonus dolāru.

Jaunlaulāto kāzu ceremonija notika Itālijas dienvidu reģionā, un tajā piedalījās 80 viesu. Pāra svinīgais dzīves notikums izmaksājis 4 miljonus ASV dolāru. Tika pat uzbūvētas speciālas kāpnes blakus antīkajai baznīcai, lai Džesika varētu svinīgi ierasties pie altāra. Turklāt Džastins bija parūpējies, lai tiktu raidītas milzu gaismas – prom no baznīcas, lai novirzītu ziņkārīgo uzmanību, kā arī notikuma vietu apsargāja ļoti daudz sargu.

Portāla «The Sun» informācijas avots teicis: «Pat uzaicinātie viesi nezināja, kur notiks ceremonija, līdz pat pēdējai minūtei. Visiem jau pirmdienā bija jādodas uz Frankfurti, kur netika atklāta tālākā rīcība. Pēc tam viņi lidoja uz Itāliju. Tā bija daļa no plāna, lai samulsinātu ziņkārīgos fanus.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu