Letiņi un Bībers reklamē «Adidas» (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Portāls «Popcornnews» vēsta, ka popzvaigzne Džastins Bībers kļuvis par zīmola «Adidas» reklāmas seju. Bija jau gaidāms, ka Bībers ar savu mūziķa karjeru iegūs ne tikai miljoniem fanu, bet arī nokļūs populāru zīmolu reklāmās.

Dziedātājs kļuvis par modes līnijas «Adidas NEO» seju un reklamēs populārā zīmola produkciju turpmākos gadus. Džastins atzīst, ka sadarbība ar kompāniju izdevusies veiksmīga: «Es un zīmols ticam, ka vajag dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, palikt jaunam, brīvam un radīt pašam savu stilu.»

Bībers nebūs tikai reklāmas seja «Adidas NEO» – viņš zīmolam grasās radīt arī pats savu kolekciju.

Džastins Bībers nav vienīgais, kurš kļuvis par «Adidas» reklāmas seju un parakstījis līgumu ar zīmola kompāniju. «Pateicoties saviem sasniegumiem trasē un lieliskajām personībām, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri kļūst par »Adidas« vēstnešiem visā pasaulē,» vēsta «Adidas» mārketinga menedžere Baltijā Alise Pizika. Kompānija «Adidas» ir noslēgusi līgumu ar visu Latvijas skeletona komandu. Sastāvā ir arī talantīgā Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu