Tumševicai nevajag tikai paēst un iedzert (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Tirdzniecības centrā «Spice» pirmo reizi durvis vēris itāļu zīmola apģērbu veikals «Pennyblack», piedāvājot atklāšanas svinību viesiem apskatīt rudens, ziemas apģērbu kolekcijas un noklausīties dvīņu Drozdoviču muzikālo priekšnesumu, kā arī baudīt gardas uzkodas un šampanieti. Natālija Tumševica atklāj, ka jau pasākuma laikā iegādājās jaunas drēbes savai garderobei, jo nenāk uz prezentācijām tikai iedzert un fotografēties.

Mazajā, omulīgajā veikalā pulcējās sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa un dziedātāja Natālija Tumševica, savukārt pasākuma vadību uzņēmās TV seja Ketija Dombrovska.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», Natālija Tumševica atklāj, kāpēc izlēmusi ierasties uz «Pennyblack» atklāšanas svētkiem, ko sev noskatījusi no piedāvātā sortimenta un to, ka nenāk uz pasākumiem tikai paēst vai iedzert.

Par muzikālo priekšnesumu rūpējās dvīnes Drozdovičas.
Par muzikālo priekšnesumu rūpējās dvīnes Drozdovičas. Foto: Mārtiņš Otto

Uz jaunā veikala ballīti Tumševicu aizvilinājusi kāda kleita, kura izraisījusi simpātijas. Natālija skaidro: «Es nesen biju vienā veikalā un ieraudzīju kleitu, kura man ļoti patika. Kad paskatījos tuvāk, atklāju, ka tā ir no «Pennyblack» zīmola. Tieši pirms pāris dienām man bija atnācis uzaicinājums uz šo pasākumu. Tajā brīdī sapratu, ka tur to kleitu nepirkšu – atnākšu uz šejieni, paskatīšos, kas vēl interesants te ir.»

Tumševica neslēpj, ka viņai patīk jaunā veikala piedāvātais sortiments: «Apģērbs man liekas ļoti interesants. Krāsas ir spilgtas, kas ir nedaudz neparasti, jo ziemās cilvēki staigā tumšākās un ne tik spilgtās drēbēs. Man liekas, ka košas krāsas būs ļoti aktuālas ziemā.»

Iepriekš Natālija šādu zīmolu nezināja, taču jau tagad pauž sajūsmu par apģērbu kvalitāti un tekstūru, turklāt teic: «Es domāju, ka es obligāti nākšu uz šo veikalu. Jau šodien esmu noskatījusi dažas drēbes, kuras tūlīt iegādāšos.» Dziedātāja apgalvo, ka uz veikalu atklāšanām nenāk tikai skatīties un paēst:

«Cilvēki nāk uz prezentācijām, apskatās kaut ko, iedzer, paēd, nofotografējas un aiziet prom. Es nenāku uz pasākumiem, kuri man neinteresē. Ja es nāku uz modes skatēm, tad es tiešām gribu redzēt, kā tie apģērbi izskatās uzvilkti uz cilvēka. Ja man patīk, tad es vienmēr kaut ko nopērku.»

Tāpat viņa atklāj, ka savā izskatā vienmēr cenšas akcentēt kādu košu vai interesantu lietu, lai vizuālais tēls nebūtu vienmuļš. Tomēr teic, ka kombinēt daudz spilgtas krāsas apģērbus nav pārāk gaumīgi – kas par daudz, tas par skādi.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu