Ričardu Gīru izmet no restorāna (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Ričards Gīrs jau daudzus gadus tiek saukts par vienu no iekārojamākajiem vīriešiem Holivudā. Viens no iemesliem ir lielais romantisko filmu skaits, kurās Ričards ir iejuties apburoša un šarmanta vīrieša tēlā. Realitātē ar flirtēšanu un sievietēm Gīram nemaz neveicas tik labi.

Ričards kopā ar savu aģentu vakariņoja Ņujorkas restorānā, svinot iegūto balvu par mūža ieguldījumu Hemptonas filmu festivālā, līdz brīdim, kad Gīra acis piesaistīja kāda izskatīga blondīne. Pēc neilga laika Ričards piegājis pie skaistās sievietes, lai sāktu sarunu. Viņš bija tik apžilbis no sievietes skaistuma, ka nepamanīja viņas vīru, kuram Gīra čuksti sievas ausī nešķita pieņemami. Laulātais Ričarda flirtu uztvēra diezgan skarbi.

Vīrs kliedzis uz slaveno Holivudas aktieri: «Vācies prom no šejienes!»
Ričards Gīrs ar savu sievu Keriju Lovelu
Ričards Gīrs ar savu sievu Keriju Lovelu Foto: AP/Scanpix

Sieviete bija manāmi apjukusi no Ričarda lielās uzmanības un brīdināja viņu doties prom no restorāna. Ziņu portāls «Dailymail» vēsta, ka Gīrs ignorējis vīrieša kliedzienus un draudus, turpinādams sarunu ar iekāroto sievieti. Tomēr ne ilgi - drīz piecēlies un pametis restorāna telpas. Blondīnes laulātais draugs esot sekojis Ričardam, kamēr pārliecinājies, ka aktieris tiešām ir devies prom no iestādes.

Jāpiebilst, ka Ričards Gīrs ir precējies ar aktrisi Keriju Lovelu jau gandrīz 10 gadus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu