«OKartes skatuvē» jauns pārītis - Ritova kopā ar Osi (95)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jau pāris mēnešus jauno Latvijas šovbiznesa darboņu aprindās klīst runas, ka TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» 2. vietas ieguvējas Martas Ritovas un puišu grupas «Nu un» mūziķa starpā izveidojušās romantiskas jūtas. Nu abi TV šova dalībnieki aizbraukuši atpūsties uz vienu no Turcijas kūrortiem.

Pirms pāris mēnešiem pašā vasaras karstumā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Marta atklāja, ka par mīlas lietām neuztraucas un bauda brīvas sievietes statusu. Tiesa, mazliet vēlāk Martas draugi bija novērojuši, ka jaunā dziedātāja aizvien biežāk manīta puišu grupas «Nu un» mūziķa Valtera Oša sabiedrībā. Kā zināms, tieši pirms pāris mēnešiem Valters pašķīrās no TV šova dalībnieces Madaras Grēgeres.

Vaicājot Martai, vai viņai un Valteram izveidojusies draudzība, Marta pirms pāris mēnešiem smejot atklāja, ka tā vis nav, jo Valters esot tikai un vienīgi labs draugs. Savukārt Martas skatuves kolēģi zina teikt, ka Valters esot biežs viesis Martas mājās.

Šonedēļ Marta ar Valteru devusies uz vienu no Turcijas kūrortiem. Kopā ar viņiem sauļoties brauc arī skatuves kolēģe Anete Volmane. Martas skatuves kolēģi zina teikt, ka viena ceļojumu biļete uz saulaino Turciju izmaksājusi aptuveni 450 latus.

Valters Osis var tikai priecāties, jo ceļojumā uz Turciju dodas ar divām daiļavām - Aneti Volmani un Martu Ritovu
Valters Osis var tikai priecāties, jo ceļojumā uz Turciju dodas ar divām daiļavām - Aneti Volmani un Martu Ritovu Foto: Instagram
Komentāri (95)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu