Niks Volmārs beidzot sakārtojis savu dzīvi (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pasākumu aģentūras «Uzmanības laikmets» vadītājs un LNT producents Niks Volmārs atklāj, ka beidzot viņa dzīvē ir iestājies miers, protams, pie vainas ne jau lauztā kāja, ka Niks kļuvis tik mierīgs, bet gan mainījušās vērtības un prioritātes.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Niks Volmārs atklāj, ka, izveidojot savu pasākumu aģentūru «Uzmanības laikmets», viņš nu var darīt to, ko vēlas. Viņš neslēpj, ka līdz ar to vairs garas stundas nepavada darbā, bet gan novērtē laiku, ko var pavadīt kopā ar sievu - apģērbu dizaineri Agnesi Oleksāni un abu bērniem. «Nodibinot savu nacionālo pasākumu aģentūru ar kolēģi Aiju Ansoni un Andreju Ēķi, rīkojam dažādus pasākumus ārpus televīzijas. Nu jau būs otrais gads, kā to darām, bet iepriekš neesam tā sevi reklamējuši. Mums jau ļoti patīk rīkot tādus vērienīgākus svētkus un korporatīvās balles, kas cilvēkiem paliek atmiņā,» viņš atklāj.

Niks atzīst, ka astoņus gadus tādā ārprātīgā režīmā ir nostrādājis televīzijā un tagad var atļauties darīt to, kas pašam patīk un ir sirds darbs. «Laikam tādēļ, ka beidzot varu veltīt vairāk laika ģimenei un tik ilgi nebiju rotaļājies ar bērniem, tiku arī pie kājas lūzuma. Lecu no augstuma - un kāja ģipsī. Nu jau ģipsis ir noņemts, bet uz kruķiem vēl ir jālec,» teic Volmārs, kurš paralēli savai pasākumu aģentūras vadīšanai tomēr nav pilnībā aizgājis arī no iemīļotās telekompānijas LNT.

Niks Volmārs uz mediju grupas "MTG" rudens balli atleca uz kruķiem. Tiesa gan, ģipsis jau noņemts
Niks Volmārs uz mediju grupas "MTG" rudens balli atleca uz kruķiem. Tiesa gan, ģipsis jau noņemts Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu