Cinovska izdod «Prāts vai instinkts» dubultdisku (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Seriālfilmas «Prāts vai instinkts» producente un režisore Žaklīna Cinovska trešdien, 3.oktobrī, restorāna «Tex Mex» telpās rīkoja filmas dubultdiska prezentācijas ballīti, kurā pikantus mirkļus bija sarūpējušas slavenas aktrises un seriāla galvenās varones - Evija Skulte, Ieva Aleksandrova, Santa Didžus un Terēze Lasmane.

«Šī ir viena no dārgākajām un apjomīgākajām daudzsēriju filmām Latvijā. Tās tapšanā piedalījušies vairāk nekā 100 aktieri. Filmā spēlē aktieri Evija Skulte, Santa Didžus, Varis Vētra, Mārtiņš Vilsons, Artis Robežnieks, Guntis Skrastiņš, Lilita Ozoliņa un citi, kā arī Krievijas kinozvaigznes Dmitrijs Harjatjans un Jevgenijs Sidzihins. Turklāt filmā epizodiskās lomās piedalījušās sabiedrībā pazīstamas personas - Jānis Peters, Valērijs Kargins, Jurģis Liepnieks, Lauris Reiniks un citi,» stāsta seriālfilmas režisore Žaklīna Cinovska.

«Prāts vai instinkts» ceļos pie skatītāja ar «Lattelecom» filmu nomu. DVD varēs iegādāties jebkurā restorānā «Tex Mex», turklāt, iegādājoties šo filmu, varēs saņemt desertu bez maksas.

Seriāla pamatā 23. sēriju garumā ir stāsts par piecām rīdziniecēm, viņu draugiem un draudzenēm - viņu vienīgā un īstā dzīves ceļa meklējumiem.

Darbība notiek Rīgā, darbības vieta un fons ir pazīstamas galvaspilsētas vietas. Piecu rīdzinieču dzīves stāsts iekļauts šodien modernajā komēdijdrāmas žanrā, un skatītājs kopā ar varonēm var meklēt risinājumus aktuālās un intriģējošās situācijās.

«Prāts vai instinkts»
«Prāts vai instinkts» Foto: Sejas.lv

Daudzsēriju filmas pirmā sezona uzņemta 2006./2007. gadā, gūstot lielu atsaucību. Savukārt otra sezona tika filmēta 2011.gadā. Kopā uzņemtas 23 sērijas.

Sarunā ar TVNET Žaklīna Cinovska izteica cerību, ka varētu arī uzņemt seriālfilmas trešās sezonas sērijas. «Seriāla tapšana ir atkarīga no mūsu valdības, kā viņi nāks mums, radošiem cilvēkiem, pretī ar nodokļu atvieglošanu tiem cilvēkiem, kuri ziedo naudu seriāla tapšanai. Šobrīd likumdošana kino izveidei nav pretimnākoša,» atzīst Cinovska.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu