Traģiski bojā gājusi motosportista Jāņa Vintera meita (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Lielbritānijas pilsētas Mančestras centrā traģiski bojā gājusī latviešu modele Laura Pahomova (23) ir motosportista un uzņēmēja Jāņa Vintera vecākā meita.

No drošiem, bet neoficiāliem avotiem zināms, ka nežēlīga nelaime notikusi Jāņa Vintera ģimenē. Anglijā bojā gājusi viņa vecākā meita Laura Pahomova. Motosportists ļoti lepojies ar savu kuplo ģimeni - četrām meitām, un aizvadītajā gadā viņš kļuva par dēliņa tēti.

Par meitenes bojāeju runā daudzi Elejas iedzīvotāji. Šajā pagastā Laura savulaik augusi un skolā gājusi. Dzīvesstila portāls «Sejas» uzzināja, ka Laura Elejas vidusskolā mācījusies pirmās četras klases. Tolaik par meiteni vairāk rūpējusies viņas mamma. Laura sākumskolā neesot īpaši izcēlusies. Elejas vidusskolā vēlāk mācījās vēl divas Vintera meitas.

Latvijā dzimusī modele Laura dzīvoja Blekbērnā, apmēram 40 kilometru no Mančestras, bet bija noīrējusi arī dzīvokli Mančestrā. Viņas dzīvokļa biedrene Blekbērnā, kas nevēlējās atklāt savu vārdu, laikrakstam «Manchester Evening News» teikusi, ka tuvinieki mēģina noskaidrot, kas notika ar Pahomovu, lai gan policijas versija ir, ka viņa nokritusi. Policijā informēja, ka sieviete nokritusi no balkona un iekritusi citā balkonā deviņus stāvus zemāk. Ēkai kopumā ir 14 stāvu. Tiesu mediķi atzinuši, ka viņa no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu