Modīgā ballītē Agnese Kleina svin 30. jubileju (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ar tērpu veidošanu, gardu kūku un stilīgiem viesiem populārā modes blogere Agnese Kleina mājīgā kafejnīcā sagaidījusi savu apaļo 30 gadu jubileju.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja klātienē klausīties diskusiju par modi, kura norisinājās radio tiešraidē starp Agnesi Kleinu, etiķetes speciālisti Irmu Kalniņu un modes dizaineri, stilisti Indru Salceviču. Šāda tiešraide ārpus radio telpām notika pirmo reizi «Rīga Radio» raidījuma «Mirkļa vājums» pastāvēšanas laikā.

Pēc aptuveni stundu garajām pārrunām par modes lietām bija pienācis laiks lielās, baltās tortes pasniegšanai. Ikviens labprāt nobaudīja Kleinas svinīgo torti, tāpat arī cienājās ar piedāvātajiem saldumiem, tostarp saldējumu un konfektēm. Par spīti darba dienas vakaram, viesi nesmādēja arī dzērienus, kurus piedāvāja puiši aiz bāra letes. Pat tie, kas bija saķēruši rudens saaukstēšanos, labprāt piekrita karstas tējas un alkoholisko dzērienu kokteilim.

Pašmāju modes eksperte jauniešiem bija radījusi arī trīs īpašus dizainus, ko modes piekritēji turpat kafejnīcas telpās varēja ar sietspiedes metodi iegūt uz saviem līdzpaņemtajiem krekliņiem.

Jau sākot no plkst. 18:00, kafejnīcas telpas pildīja sveicēji ar ziedu pušķiem, gardumiem un dāvanām rokās. Lai gan Agnese savās dzimšanas dienas svinībās bija aizņemta ar radio tiešraidi, viesu sveicināšanu, pasākuma organizēšanu un tērpu veidošanu, viņa centās ikvienu viesmīlīgi uzņemt un pateikties par ierašanos.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu