Andris Kivičs beidzot parādījis meitiņu (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Grupas «Z-Scars» līderis un solomākslinieks Andris Kivičs ar sievu Madaru pirmo reizi izveduši sabiedrībā savu mazo meitiņu Keitiju, kura pasaulē nāca šā gada jūlija sākumā. Visi trīs Kiviči apmeklēja «Miega dienas», kas norisinājās tirdzniecības centrā «Spice Home».

Ar skanīgu priekšnesumu atklāts «Miega dienu» projekts, kurā miega veselību pārbaudījuši vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp arī dziedātājs Andris Kivičs. Viņš uz svinīgo pasākuma atklāšanu ieradās savas mīļotās sievas Madaras un mazās meitiņas Keitijas sabiedrībā.

Mūziķa meitiņa ir gandrīz trīs mēnešus veca un naktīs mēdz mosties.

Dzīvesstila portālam «Sejas» Kivičs stāsta: «Divas reizes naktī ir jāceļas. Ceļamies abi ar sievu, jo mums bērnu gultiņa ir tieši blakus. Reizēm vajag tikai pabarot mazo, tad tikai Madara mostas, bet, ja vajag panēsāt, tad es ceļos un kādas divdesmit minūtes pašūpoju meitiņu.»

Kivičs atzīst, ka naktīs, kad atgriežas no koncertiem, Keitijai šūpuļdziesmas nedzied: «Madariņa reizēm dzied, bet es ne. Tagad ir tā, ka viņai tā dziedāšana nepalīdz gulēt.

Kad Keitija dzird dziesmas, tad atpleš acis un smaida, bet iemigt gan tas nepalīdz.

Viņa vēl vairāk pamostas.» Pagaidām Andris vēl nav ievērojis, kāda mūzika bērniņam patīk: «Vēl ir par agru spriest. Es esmu sēdējis blakus un spēlējis ģitāru, bet viņa nereaģē. Mazulis vēl ir mazs, lai viņš jau spētu saprast un izprast mūziku.»

Kivičs spriež, ka teorētiski Keitija arī varētu būt mūziķe, jo viņa tēvs bijis akordeonists un pats ir dziedātājs. «Varētu jau kopā uzdziedāt. Pēc kādiem desmit gadiem piedalīties «Dziedošajās ģimenēs». Es tad vēl kaut cik normāli izskatītos,» smej Andris.

TVNET Sievietēm jaunajā rubrikā «Viņi runā...», raksturojot sevi tēva lomā, jo mūziķim ir gan meitiņa Keitija, gan no iepriekšējām attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku aug dēlēns Kristofers Pauls (7), Andris teicis: Kad mazais ir pavisam mazs, tēvam ir jāatvieglo pēc iespējas vairāk viņu ikdiena. Atceros, pats gāju divas reizes pa trim stundām ārā ar ratiņiem, no mēģinājuma skrēju mājās to darīt. Vēlāk tev jākļūst par labu draugu savam bērnam un viņš jāmīl. Nevajag domāt, ka būs grūti! Grūti ir izrakt bedri ar trulu lāpstu mālainā zemē. Bērnu audzināt nav grūti. Un ja domājam atkal par finansēm – nu kādas naudas nav nodzertas... Cilvēkam vajag aizdomāties, ka mūžs ir tik garš, cik ir, – nevajag atlikt šīs lietas.

Es gribu uzslavēt visus čaļus, kas izlēmuši par labu bērniem! Nevajag sabiedrībai skaitīt – cik kurš ir apprecējies...Ir jāpriecājas, ka vīrieši šajā skrienošajā laikā uzņemas atbildību par sievieti un bērnu.»

Dziedātāja profesionālā darbība ietekmē arī dzīves ritmu un veselību, Kivičs joko: «Mūziķiem vispār vajadzētu dot par velti glāzi piena.» Andra nedēļas nogales visbiežāk ir aizņemtas, koncertējot daudzviet Latvijā. Atgūties no miega trūkuma un atgūt enerģiju izdodas tikai darba dienās.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu