Sandis Ozoliņš un Anna Lieckalniņa saderinājušies (174)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kādreizējā TV dīva Anna Lieckalniņa un viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokejistiem Sandis Ozoliņš izturējuši attiecību pārbaudījumu un atkal ir laimīgi kopā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna atklāj, ka viņas rokā mirdz saderināšanās gredzens, ko uzdāvinājis mīļotais vīrietis Sandis.

Šovasar festivāla «Positivus» laikā Sandis Ozoliņš pamatīgi samulsināja sabiedrību, kad roku rokā pastaigājās ar TV3 ziņu diktori Agnesi Vārpiņu, jo tobrīd hokejists bija pašķīries no savas mīļotās sievietes Annas Lieckalniņas. Latvijas skaistākais mīlētāju pāris Anna Lieckalniņa un Sandis Ozoliņš tomēr

neizturēja atšķirtību, abu jūtas izrādījās stiprākas par visu un pāris atkal ir kopā.

«Jā, attiecības ir atjaunojušās un mums viss ir kārtībā,» apstiprina Anna.

Turklāt Annas pirkstā arī mirdz saderināšanās gredzentiņš, ko viņai šovasar pasniedzis mīļotais vīrietis Sandis. «Esam saderinājušies. Precējušies vēl neesam un par kāzām nedomājam,» sarunā ar «Sejām» nosaka Anna.

Tiesa gan, pēc vasaras, ko Sandis pavadīja Latvijā, nu viņš devies uz Krievzemi, kur šosezon spēlēs Kontinentālās hokeja līgas klubā Mitišču «Atlant». Vaicājot, vai Anna nav nolēmusi pārcelties pie mīļotā uz Krieviju, viņa atzīst, ka par dzīves vietas maiņu vēl nav domājusi. «Taču noteikti braukšu pie Sanda ciemos,» viņa teic.

Annas un Sanda attiecību oficiālā reģistrēšana

varētu kļūt par gada gaidītākajām kāzām.
Komentāri (174)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu