«The Killers» uzvar «P!nk» cīņā par UKTop40 (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Lasvegasas apvienība «The Killers» šonedēļ ar savu ceturto studijas albumu «Battle Born» iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Nedēļas griezumā grupa pārdevusi 94 000 jaunā albuma kopiju. Tas ir trešais labākais 2012.gada starts aiz jaunās amerikāņu popmūzikas sensācijas Lanas del Rejas (Lana Del Rey) albuma «Born to Die» un britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmā soloalbuma «Our Version Of Events».

2.vietā ar 80 000 kopijām jaunākais dziedātājas Pinkas (P!nk) albums «The Truth About Love».

Īru poproka kolektīvs «The Script» ar savu trešo studijas plati «#3» numur 3. Īru romantiķi saglabājuši 1.vietu singlu konkurencē, noturot aiz sevis jaunāko «Youtube» sesnsāciju - Dienvidkorejas lielāko popmūzikas eksportu - reperi PSY ar «Gangnam Style».

Vēl jāpiemin Bruklinas eksperimentālā roka kolektīva «Grizzly Bear» jaunais albums «Shields» 17.vietā un Bena Bridvela (Ben Bridwell) un viņa Zirgu grupas («Band Of Horses») jaunākais veikums «Mirage Rock» (20.vieta).

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu