Voločkova atzīstas mīlestībā Baskovam (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Vakar pazīstamās krievu balerīnas Anastasijas Voločkovas meita Ariadne svinēja septīto dzimšanas dienu, un pirmais sveicējs bija dziedātājs Nikolajs Baskovs, kurš ar balerīnu pavadīja romantisku vakaru. Savukārt viņu sarakste «Twitter» liecina, ka abus varētu saistīt kas vairāk nekā tikai draudzība.

«Tas ir noticis! Mēs esam laimīgas! Pirmais Arišu apsveica Nikolajs Baskovs. Dāvana! Mēs esam šokētas... Mīļais Koļa... Ariadne puantes valkā jau kopš pusdienlaika,» raksta Voločkova.

Viņa arī publiskojusi dāvanas foto - Baskovs viņas meitai uzdāvinājis greznu kleitu un cepurīti.

Dziedātājs Nikolajs Baskovs balerīnas Anastasijas Voločkovas meitai Ariadnei dzimšanas dienā uzdāvināja greznu kleitu un pieskaņotu cepurīti
Dziedātājs Nikolajs Baskovs balerīnas Anastasijas Voločkovas meitai Ariadnei dzimšanas dienā uzdāvināja greznu kleitu un pieskaņotu cepurīti Foto: twitter.com

Izsakot savu sajūsmu par dāvanu, Voločkova vēl «Twitter» ierakstījusi: «Romantiskais vakars ir sācies... Esmu laimīga, ka manā dzīvē ir īsts vīrietis un draugs.»

Pēc Baskova aizbraukšanas Voločkovas ieraksti kļuvuši vēl atklātāki: «Koļa, man ir tik žēl, ka tu aizbrauci. Tu mainīji manus priekšstatus par dzīvi, un es bez tevis savu dzīvi nespēju iedomāties. Ticu, ka tu to jūti... Koļa, izlasi telefonā visas īsziņas. Ariande ir laimīga, bet es - vēl vairāk. Nespēšu aizmirst tavu atzīšanos. Un man jau tevis pietrūkst... Mīlu tevi. Laimīgu ceļu!»

Savukārt Baskovs uzrakstījis: «Brīžiem ļoti gribas samīļot cilvēku, nevis rakstīt viņam īsziņas, turklāt atšķirtība māca mīlēt pa īstam!»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu