«Dziedošās ģimenes», «Baltijas pērle» u.c. TVNET Ceļvedī (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē finišam tuvojas divdesmitais jubilejas kinofestivāls «Baltijas pērle», bet LNT ekrānos atgriežas iemīļotais dziedošo ģimeņu šovs. Studenti ballēsies «Arēnā Rīga», ventspilnieki dzers alu vāciešu gaumē, Ķīpsalā notiks suņu un kaķu izstāde «Pet Ekspo 2012», koncertsezonu sāks «Sinfonietta Rīga» un Liepājas Simfobiskais orķestris... Par to un daudz ko citu lasi TVNET pasākumu ceļvedī!

Noslēdzas «Baltijas pērle»

Starptautiskais kinofestivāls «Baltijas pērle» Rīgas Kongresu namā šajā nedēļas nogalē rīko kinomaratonu, piedāvājot noskatīties trīs filmu programmu. Jau pirmā filma, visticamāk, būs estētisks un psiholoģisks satricinājums. Kinodarbu ar grūti tulkojamo nosaukumu «Love Actually... Sucks» radījis skandalozs Honkongas režisors, kurš izvēlējies sev pseidonīmu «Scud». Pēc tam skatītājiem tiks piedāvāts Lorāna Bunika darbs «Iekāre». Filmu nakts programmu noslēgs filma, kuru veidojis viens no mūsdienu kinoandergraunda radikālākajiem režisoriem - kanādietis Gajs Medins, kurš turpina savu odiseju cilvēka psihes apslēptajās dzīlēs, ne bez pornogrāfijas un trillera elementiem.

22. septembrī (sestdien) plkst. 18 kinoteātrī «Splendid Palace» notiks Andreja Končalovska radošā tikšanās ar skatītājiem.

Starptautiskais kinofestivāls «Baltijas pērle» notiks līdz 24.septembrim.

PASĀKUMI

Foto: publicitātes

22. un 23. septembrī Ķīpsalā starptautiskajā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē «Pet Ekspo 2012» notiks iemīļotās starptautiskās suņu un kaķu izstādes, kurās varēs vērot simtiem dažādu šķirņu suņus un kaķus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un citām valstīm, kā arī notiks aizraujoši šovi un konkursi. Līdztekus suņu un kaķu šķirņu vērtēšanai ringos abās izstādes dienās notiks aizraujoši šovi un konkursi. 22. septembrī no plkst. 10.30 līdz 11.30 «Ulubele» aicina visus uz tikšanos ar adoptēto dzīvnieku saimniekiem un viņu mīluļiem. Plkst. 12.00 suņu demonstrāciju ringā sāksies mazo dzīvnieku modes namiņa «ĻUSI & OLSI» modes skate, bet no plkst. 13.00 līdz 14.30 notiks teatralizēts šovs «Galaktiku čempionāts Ķīpsalas kosmodromā», kur suņu saimnieki varēs likt lietā visu savu izdomu un māku tēlu veidošanā. Kaķu ekspozīciju 22. septembrī plkst. 13.00 kuplinās konkurss «Rīgas Mis un Misters Ņau», kur noteiks skaistāko runci (skaistāko kaķenīti noteiks 23. septembrī plkst. 13.00), bet plkst. 14.00 notiks Devonas reksu šovs. Svētdien, 23. septembrī, suņu ringā plkst. 11.30 sāksies konkurss «Bērns un suns», kam plkst. 12.00 sekos jauno hendleru konkurss. Šovā «Dāma ar sunīti» (plkst. 13.00) skatītāji varēs novērtēt, cik saskaņoti tērpti ir suns un viņa saimniece, bet plkst. 13.30 vērot konkursa «Atpazīsti savu saimnieku» norisi, kur sunim tikai pēc žesta ir jāpazīst savs saimnieks, kas ir pārģērbies līdz nepazīšanai. Savukārt kaķu mīļotājus noteikti iepriecinās Devonas reksu šovs (sākums plkst. 14.00). Abas izstādes dienas noteiks labāko kaķi un suni konkursā Best in show, suņiem tiks noteikti arī labākie veterāni, juniori un labākie suņi terjeru, medību, sargu, ganu un dekoratīvo suņu grupās.

Foto: TVNET

22.septembrī Eiropas Mobilitātes nedēļas 2012 un Dienas bez auto ietvaros Miera ielas 15.nama pagalmā plkst. 11.00-17.00 notiks «Eko Velo» tirdziņš. «Eko Velo» tirdziņā varēs novērtēt, degustēt un pirkt Latvijas bioloģisko zemnieku un ekoloģisko ražotāju produktus, būs svaigi dārzeņi, augļi un sulas, zaļumi, sieri, maize un pīrādziņi, tējas un garšaugi, vīni, ievārījumi, medus un marmelādes! Paralēli tirdziņam norisināsies radošas darbnīcas un aktivitātes ar un uz velosipēdiem.

Foto: publicitātes

23.septembrī biedrības A.M.B.E.R. notikumu ietvaros Mārupē, iluzionistu Pecolli privātajā iluzionisma muzejā, notiks unikāla lekcija, ko vadīs Dr.hist. Uģis Niedre. Lekcija būs par pirmo zināmo Latvijas iluzionistu - dabiskās maģijas un fizikas profesoru Johanu Jāni Štrausu (dzimis 1842.gadā Jelgavā), kurš savu īpašo popularitāti Latvijā ieguva pēc 1885.gada, kad pēc 25 gadu ceļojumiem ar savām iluzionisma viesizrādēm pa Ķīnu, Japānu, Indiju, Afganistānu, Persiju, Buhāru un citām eksotiskām valstīm atgriezās Rīgā, lai Latviešu biedrības namā skatītāju pārpilnās zālēs sniegtu savus brīnišķīgos priekšnesumus.

Foto: publicitātes

21. un 22. septembrī Ventspils tirgus laukumā Ventspils Vācu kultūras biedrība organizē svētkus «Oktoberfest 2012». Muzikālus sveicienus klausītājiem ar sagatavotām koncertprogrammām sniegs vairāki ansambļi un grupas no Latvijas — «Morgenrot» un «Rheinsänger» no Rīgas, Ventspils mutes harmoniku ansamblis, Ventspils Vācu kultūras biedrības ansamblis «Windau», «Atvasara» no Snēpeles, «Ziedu laiks» no Tārgales, Ventspils Mūzikas vidusskolas bigbends. Svētku «Oktoberfest 2012» laikā tiks prezentēti tradicionālie vācu ēdieni, notiks sacensības pieaugušajiem, lai iegūtu titulus «Oktoberfestprinzessin» un «Oktoberfestkoenig», darbosies svētku loterija.

Foto: publicitātes

22. un 23. septembrī Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā aulā notiks starptautiskās kubika ātrlikšanas sacensības «V-Cube Latvian Open 2012», kas ir pirmais oficiālais šāda veida pasākums Latvijā. Savu dalību jau apstiprinājuši dalībnieki no Somijas, Beļģijas, Dānijas, Ukrainas, Igaunijas, Polijas un Lietuvas, starp tiem atrodami arī disciplīnu pasaules līderi. Sacensību organizētāji no Ludo galda spēļu veikala un Speedcubing.lv atgādina, ka šobrīd neoficiālais Latvijas rekords klasiskajā 3x3 disciplīnā pieder Borisam Benzerruki ar 9,73 sekundēm.

Foto: publicitātes

23. septembrī, no plkst. 12 līdz 16 Brīvdabas muzejā norisināsies Rudens saulstāvju un Ražas svētki ar dziesmām, dejām un Ražas svētku tirdziņu. No plkst.12 Gadatirgus laukumā savus darinājumus piedāvās keramiķi, kokamatnieki, rokdarbnieki. Būs iespējams apskatīt un iegādāties zemnieku dārzos izaudzētos labumus, gaļas un zivju kūpinājumus, kā arī sieru. Tepat varēs nopirkt medu, zāļu tējas un dažādus amatniecības izstrādājumus – groziņus sēņošanai un ogošanai, keramikas izstrādājumus un koka karotes šīs vasaras pēdējā ievārījuma gatavošanai. Cienastā - Ražas zupa no dārza labumiem. Kamēr vieni tirgosies, citi varēs izlocīt kājas un balsis Lībiešu sētā. Mazākos apmeklētājus radoši izpausties mudinās zīļu un kartupeļu vīriņu darbnīca, bet izstāžu zālē būs apskatāma Māras Muižnieces mākslas skolas audzēkņu izstāde «Piena teka».

PIRMIZRĀDES UN VIESIZRĀDES

Izrāde «Mī... mālēt» - veltījums Kugrēnai un Šoriņam

21. un 26. septembrī Latvijas Nacionālā teātra Aktieru zālē skatāma režisora Mihaila Kublinska iestudētā Leldes Stumbres luga «Mī... mālēt» - asprātīga sadzīves luga par izteikti nesadzīvisku tēmu – kādas mākslinieces spožums un posts, viņas miesai sasniedzot krietnus brieduma gadus, bet viņas garam esot nepieradināmi jaunam un mīlestības alkstošam. Tijas Aumales dzīve ir tikpat spilgtam krāsām mālēta kā viņas darbi. Un tad ierodas Ercens.

Lomās: Lāsma Kugrēna, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš un Jānis Āmanis.

KONCERTI un OPERA

«Sinfonietta Rīga» aicina uz sezonas atklāšanas koncertu

21. septembrī plkst. 19 Lielajā ģildē kamerorķestris «Sinfonietta Rīga» un diriģents Normunds Šnē aicina uz jaunās sezonas atklāšanas koncertu. Orķestra un jauniešu kora «Kamēr...» izpildījumā skanēs lietuviešu jaunās kompozīcijas zvaigznes Justes Janulītes noslēpumainais opuss «Mākoņu vērošana». Koncerta viesmākslinieka ugunīgā francūža Anrī Demarketa izpildījumā – Dmitrija Šostakoviča ekspresīvais čellkoncerts.

Lietuviešu uzlecošās kompozīcijas zvaigznes Justes Janulītes opusu «Mākoņu vērošana» 2010. gadā pasūtināja Cēsu mākslas festivāls, un šovasar «Mākoņu vērošana» piedzīvoja pirmatskaņojumu šajā festivālā kamerorķestra «Sinfonietta Rīga» un jauniešu kora «Kamēr...» izpildījumā, izpelnoties ļoti lielas ovācijas un mūzikas kritiķu augstu atzinību.

Liepājas Simfoniskais orķestris sezonu atklāj ar diviem pasaules pirmatskaņojumiem

Ar koncertu 21. septembrī plkst. 19 Liepājas Latviešu biedrības namā savu jauno sezonu sāks Liepājas Simfoniskais orķestris. Sezonas atklāšanā LSO galvenā diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā izskanēs divi latviešu mūzikas pirmatskaņojumi – Kristapa Pētersona Otrais Liepājas koncerts, piedaloties izcilajai latviešu čellistei Kristīnei Blaumanei, un Riharda Zaļupes jaundarbs «Ie Elpa».

Koncertā klausītāji dzirdēs arī Bēthovena Septīto simfoniju, kas pirmatskaņojumu piedzīvoja tālajā 1813.gadā Vīnes Universitātē paša autora vadībā. Panākumi bija triumfāli, otro daļu nācās pilnībā atkārtot. Arī šodien šī majestātiskā mūzika tiek iekļauta daudzu izcilu kinofilmu skaņu celiņos.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

«Melnā piektdiena» 21.09. norisināsies latviešu alternatīvās kustības «Play Granade» organizētais mūzikas un kultūras festivāls «Play Granade Fest 1».

«Fonoklubā» 21.09. DJ Klāvs Lauls 22:00/ 22.09. DJ RoflD. 22:00

«Alā» (Smilšu 16) 21.09. FOLKVAKARS/ 22.09. MIRTA& HOT ACOUSTICS

Bites blūza klubā (Dzirnavu 34a) 21.09. Latvian Blues Band koncerts / 22.09 Bites Blues Band koncerts

«Bubamara» (Audēju 8) 21.09. deju vadītājs Speiss; Wedding Crashers (Somija) / 22.09. DJ Tanheizers (radio NABA); Persiku raķetes Danči Preslija un Heilija stilā.

«Secret garden» (Grēcinieku 28) pasākums Sex and the city - Klasiskie Amerikas kokteiļi - cosmopolitan, manhetten, wiskey sour - īpašas cenas burbona kokteiļiem 3 Ls. Mūzika DJ DE Dano - jazz, lounge mūzika, kura radusies Amerikas 40 gados - stilīgos dj mixos.

«Depo» (Vaļņu 32) 21.09. Going Underground Mārtiņš, Guntis/ 22.09 KHROMA (FIN – metal/ trip-hop/ darkstep).

«Latvijas 1. Rokkafejnīcā – Reiterna namā» (Mārstaļu 2/4) 21.09. LIVE + LIVE TOMASS KLEINS un Lieliskā grupa / 22.09 Double Faced Eels (Marka & Reinis) ar akustisko rudens stīgu!

«Ļeņingrad» (Kalēju 54) 21.09. DJ Atis Zviedris; Deniss Maklohlins (Īrija) / 22.09 cafe Leningrad 4,5 gadu jubileja ar grupām Age of Stones un Rīta Stienis + Aleksis Uss un Eņģelis + Dj Ma.Be.

«Nabaklab» (Z. A. Meierovica 12) 21.09. HEAVY VIBES - UNKNOWN CRUSADE, Stereoglyph, SairaM, DJ Sex/ 22.09. Circlepit shows piedāvā: INDYGO, PARARA, GHETTO ZLOBA + DJ Uģis Briedis (VETO magazine)

«Pie Labvēlīgā tipa» (Raiņa 21) 21.09. Viktors Lapčenoks un Dj Bubble / 22.09. Bez bremzēm ar DJ JAX.

KINO UN TV

Foto: publicitātes

Žanrs: animācija, komēdija, trilleris

Viņa vārds ir Normans. Paranormālais Normans. Puikam piemīt īpašas spējas - viņš spēj redzēt miroņus un un sarunāties ar tiem. Kad pilsētiņu pārņem ļaunie spēki, izrādīsies, ka Normans būs vienīgais, kurš spēs tikt galā ar zombijiem un atbrīvot pilsētu no 300 gadu sena raganas lāsta. Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātros no 21.09.

Foto: publicitātes

Žanrs: dokumentāla filma

Stāsts par trim draugiem no Rīgas, «This is Хорошо» interneta šova autoriem, Stasu (Stass Davidovs), Vitāliju (Vitālijs Golovanovs) un Sergeju (Sergejs Fedorenko), kas bez naudas, mājas apstākļos, Rīgas mikrorajona dzīvoklī, sāka sava raidījuma ražošanu, kas gada laikā ir kļuvis par lielāko Latvijas un vienu no lielākajiem Krievijas video blogiem. Lomās: Stass Davidovs, Vitālijs Golovanovs, Sergejs Fedorenko. Režisors: Andžejs Gavrišs.

Kinoteātros no 21.09.

6 stiķi (2012)

Žanrs: komēdija, drāma, mistika, trilleris

«6 stiķi» ir unikāla filmu programma, kurā apkopotas sešas kino festivālam Lielais Kristaps 2012 nominētas īsfilmas, kas kompaktā, spilgtā un žanriski daudzveidīgā formā ļauj izbaudīt latviešu labāko jauno režisoru sniegumu. Skatītāji varēs redzēt Unas Rozenbaumas darbu «Logs», Dāvja Kaņepes «Noklausīšanos», Ilzes Kungas-Melgailes «Gaismas zīmes», Paula Ķestera «Personību veikalu», Elīnas Eihmanes filmu «Gūtenmorgens un trešā acs», kā arī Lielo Kristapu ieguvušo Ivo Brieža un Māras Ķimeles «Filmu». Lomās: Anete Saulīte, Ģirts Liuziniks, Maija Apine, Gundars Āboliņš, Artūrs Krūzkops, Aigars Apinis, Armands Berģis, Varis Klausītājs, Juris Laviņš, Karīna Elcere, Viesturs Dreimanis,Toms Rozenbaums, Zane Puriņa, Andrea Libero Čito, Frančino de Franko, Egons Dombrovskis, Sandra Zvīgule, Ivo Briedis, Kaspars Znotiņš, Ģirts Krūmiņš, Andris Keišs, Elita Kļaviņa u.c. Režisori: Una Rozenbauma, Dāvis Kaņepe, Ilze Kunga-Melgaile, Pauls Ķesteris, Elīna Eihmane, Ivo Briedis, Māra Ķimele.

Kinoteātros no 21.09.

Foto: publicitātes

Žanrs: komēdija, fantastika

Lai uzturētu kārtību dzīvojamo māju rajonā, draudzīgie kaimiņi nolemj izveidot patruļu, kuras pārziņā būs ikvakara apgaitas. Nav noslēpums, ka labie nodomi ar kārtības uzturēšanu dažiem no viņiem nozīmē vienīgi iespēju izrauties no garlaicīga vakara pavadīšanas ģimenes lokā. Viss iet kā plānots līdz brīdim, kad kaimiņu patruļa atklāj citplanētiešu esamību un uzzina viņu plānus par pasaules iznīcināšanu.
Kinoteātros no 21.09

TV3

«Saimnieks meklē sievu» STARTS!

Jau 21.09. plkst. 20:20 sāksies rudens lielākais piedzīvojums - šovs «Saimnieks meklē sievu» ar vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari priekšgalā. Darbs pie tā sācies jau pavasarī, kad sievietes tika aicinātas sūtīt vēstules desmit uzņēmīgiem Latvijas saimniekiem. Vēstules saņemtas, un laiks tās nodot saimniekiem, lai pēc tam izvēlētos dāmas, ar kurām tikties un baudīt ne vien romantiku, bet arī dažādos saimniecības darbus. Vakarā skatītāji kopā ar vadītāju B.Sipenieci-Gavari varēs doties uz saimniecībām, lai nodotu vēstuļu kaudzes saimniekiem. Kad vīri kopā ar saviem radiniekiem – mammu, tēti, māsīcām, onkuli vai bērniem – izvērtēs saņemtos sūtījumus, būs laiks izvēlēties, ar kurām satikties arī aci pret aci un iepazīties jau nedaudz tuvāk. Pēc pirmā raidījuma un vēstuļu rakstītāju iepazīšanas pieci populārākie vēstuļu saņēmēji katrs izvēlēsies piecas dāmas, ar kurām klātienē baudīt improvizētu ballīti lauku mājās Gungās Ādažu novadā.

Foto: publicitātes

Animācijas filmu «Megamainds» ir veidojusi «Šreka», «Madagaskaras» un «Kunfu pandas» studija. «Megamainds» ir guvusi lieliskus panākumus ASV un arīdzan Latvijā. Jau pirmajā nedēļā, kad filma tika pārraidīta uz lielajiem ekrāniem kinoteātrī, to noskatījās aptuveni 6000 skatītāju. Filmas tēlu Megamaindu ir ierunājis daudziem tik zināmais Vils Ferels, bet Metrovīra tēlā ar savu balsi iejūtas Breds Pits. Animācijas filma «Megamainds» stāsta par vienlaikus izcilāko un tai pašā laikā neveiksmīgāko ļaundari visā pasaulē. Viņš gadiem ilgi centies neiedomājamākajos veidos iekarot Metropilsētu, bet ikreiz viņa pūliņi vainagojušies ar katastrofālu neveiksmi. Vai pilsēta paliks bez sava varoņa, vai arī izcilais ļaundaris Megamainds kļūs par jauno supervaroni, skatieties un uzziniet 22.septembrī 19:30 TV3.

LNT

Foto: publicitātes

Piektdiena, 21. septembris, plkst. 21.05

Trilleris/ komēdija. ASV, 2010.g.

Spensers Eimzs ir cilvēks, kuru valdība agrāk nolīgusi, kad vien vajadzējis klusu un slepeni no kāda tikt vaļā. Viņš savu darbu vienmēr ir paveicis operatīvi un bez pēdām, pretī saņemdams daudz dažādu labumu, turklāt komandējumos apceļodams visu pasauli. Par spīti dzīves baudīšanai ar ātrām mašīnām un eksotiskām sievietēm Spensers nezin kā pamanījies iemīlēties Dženā Kornfeldā, bezrūpīgā datoru ekspertē, kas tolaik centusies atgūties no neveiksmīgām attiecībām. Pēc trim gadiem Spensers un Džena ir laimīgi precējušies un ļaujas mājas dzīves idillei. Uz papēžiem min Spensera trīsdesmitā dzimšanas diena. Pēkšņi viņš ar sievu atklāj, ka ikdienas laimei kuru katru mirkli var pienākt nežēlīgs gals. Kāds par Spensera galvu ir izsolījis atlīdzību vairāku miljonu apmērā. Aizdomās ir jātur ikviens – sākot no veikala kasieres, beidzot ar kaimiņu rūgumpodu. Režisors - Roberts Luketiks. Lomās: Eštons Kučers (Spensers Eimzs), Ketrīna Heigla (Džena Kornfelda).

Foto: TVNET

Par labākās dziedošās ģimenes titulu šosezon «Dziedošajās ģimenēs» cīnīsies Vaivadu, Tihovsku, Atvaru, Smildzēju, Rūtenbergu-Micenieku, Timermaņu, Vīgupu, Ērmaņu, Laicānu, Pavlovsku, Baumaņu, Pavēņu, Afanasjevu, Cintiņu-Eglīšu, Raģeļu-Zepu, Bitenieku, Piparu un Zariņu ģimeņu pārstāvji. Zināms, ka vienas ģimenes dziedātāju pulciņu kuplinās kāds horvāts, kurš pēc gada nodzīvošanas Latvijā iemācījies tekoši runāt un arī dziedāt latviešu valodā. Atgādināsim, ka šogad dziedāšanas svētkos «Dziedošās ģimenes» piedalīsies 20 ģimenes no visām Latvijas malām, kas tiksies divos pusfinālos - 23. un 30. septembrī. Žūrijas sastāvs būs nemainīgs, un ik svētdienas vakaru ģimeņu sniegumu vērtēs LNT labestības projektu «Eņģeļi pār Latviju» un «Labestības diena» vadītāja un veidotāja Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Mārtiņš Brauns, trīs bērnu mamma un stila eksperte Gundega Skudriņa. Katrā «Dziedošo ģimeņu» raidījumā varēs baudīt un dziedāt līdzi tautā iemīļotām un iecienītām latviešu komponistu dziesmām. Dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» atklāšana jau 23. septembrī plkst. 21.

Foto: publicitātes

Spēkavīru Čempionu līga ir turnīrs, kurā atlēti sacenšas par to, kurš ātrāk, vairāk un augstāk pacels, pastums, pavilks, uznesīs vai noturēs neticamu smagumu. Visu, ko var pacelt, pastumt un nest pasaules stiprākie vīri, skatieties Spēkavīru Čempionu līgā no 21.septembra 21:00 piektdienās TV6. Spēkavīri viens pret otru sacenšas dažādās Spēkavīru Čempionu līgas disciplīnās. Katra disciplīna sastāv no 6 līdz 8 uzdevumiem, kuros tiek pārbaudīta līdzsvarotība un ķermeņa izturība. Uzdevumi ietver lidmašīnu, vieglo un kravas auto vilkšanu, akmeņu nešanu un lielo riepu velšanu. No dažiem simtiem kilogramu līdz vairākiem simtiem tonnu ir izmērāms svars, ko spēj izturēt īsti spēkavīri. Tas, kuram sacensību finālā, kas parasti norisinās gada beigās, ir vislabākais rezultāts, saņem titulu Spēkavīru Čempionu līgas čempions.

LTV1

Foto: publicitātes

Sestdien, 22. septembrī, 23:15

Melodrāma, ASV, 2008.

Cienījams universitātes profesors iesaistās kaislīgās attiecībās ar studenti, kuras skaistums viņu valdzina un liek zaudēt galvu. Viņš – vientuļš pleibojs, kurš, seksuālo piedzīvojumu dzīts, pametis sievu un bērnus. Viņa – katoliskas kubiešu imigrantu ģimenes vienīgā atvase. Šķietami nesavienojamo cilvēku vidū rodas ugunīga tuvība, kas ietekmē un izmaina abu personības, jo pamazām pārtop neizdzēšamā mīlas stāstā. Piesātinātā kinolente izzina skaistuma spēku, kas spēj padarīt aklu, atklāt un izmainīt cilvēku. Ņujorkā notiekošo drāmu veidojusi spāņu izcelsmes režisore Izabella Kuaksē, galvenās lomas atveido kino zvaigznes Penelope Krusa un Bens Kingslijs. Filmas pamatā ir Pulicera balvas laureāta Filipa Rota stāsts «Mirstošais dzīvnieks» («Dying Animal»). 2008. gadā «Elēģija» nominēta Zelta Lācim Starptautiskajā Berlīnes kino festivālā. Režisore Izabella Kuaksē. Lomās Penelope Krusa, Bens Kingslijs, Patrīcija Klārksone.

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu