Krūzs esot pametis meitu (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Toms Krūzs jau vairāk nekā mēnesi neesot apciemojis savu meitu, sešus gadus veco Suri. Kā vēsta ārvalstu prese, aktieris meitu pat nav pavadījis uz skolu viņas pirmajā skolas dienā.

Izrādījies, ka filmas «Neiespējamā misija» zvaigzne nemaz nav tik rūpīgs tētuks, kā daudziem agrāk licies. Vēl samērā nesen paparaci izdevās iemūžināt, kā Krūzs kopā ar meitiņu jautri pavada laiku atrakciju parkā «Disney World», taču nu šķiet, ka idille, kas valdīja tēva un viņa atvases starpā, palikusi tikai toreiz uzņemtajās bildēs.

Kāds izdevums saskaitījis, ka Krūzs meitu nav saticis jau 48 dienas. Kā iemesls šādai rīcībai tiek minēta it kā Krūza lielā aizņemtība. Tā arī aktierim traucēja savu meitu aizvest uz skolu viņas pirmajā skolas dienā, jo prese piefiksēja, ka šo uzdevumu uzņēmusies Suri māte - aktiera bijusī sieva Keitija Holmsa.

Tikmēr jau parādījušās ziņas, ka Krūzs nemaz neesot tik aizņemts. Vairāki žurnālisti ziņo, ka šajās dienās aktieris kopā ar saviem draugiem manīts kādā Londonas klubā, turklāt izklaides iestādes viņš apmeklējot visnotaļ bieži. Tāpat klīst baumas, ka aktieris aizrāvies ar alkohola lietošanu - viņš reiz kādā draugu kompānijā pamanījies īsā laikā iztukšot vairākus alus kausus.

Augustā, kad pāris beidzot šķīrās oficiāli, tika ziņots, ka Keitija un Toms apsolījuši saglabāt labas attiecības un savu sešgadīgo meitu Suri audzināt kopīgi.

Taču pēc šķiršanās Keitija zaudēja lielu naudas summu un dažādus labumus (atgādināsim, ka Krūzs ir viens no bagātākajiem Holivudas aktieriem). Tagad aktrise mašīnu nomainījusi uz sabiedrisko transportu un personisko lidmašīnu - uz «parasto». Runā arī, ka Holmsa pēc šķiršanās no Krūza nav saņēmusi ne centa...

Starp citu, tieši šī pati tiesa lēma, ka ik mēnesi alimentos savai meitai Krūzam jāmaksā «tikai» 33 tūkstoši dolāru. Tas nozīmē, ka līdz 18 gadu vecumam, kad izmaksas tiks pārtrauktas, Suri būs «sakrājusi» piecus miljonus USD. Tiesa arī nolēma, ka meitene paliks dzīvot pie mātes, taču tēvam ir tiesības viņu apciemot jebkurā laikā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu