Supermodeles Šīferes pili apsēduši spoki (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Iegādājoties desmit miljonu vērto īpašumu - «Coldham Hall» pili, kas atrodas Anglijā, Safolkā -, tās īpašniece supermodele Klaudija Šīfere bija patiešām priecīga. Taču viņai nenāca ne prātā, ka 1574.gadā celto pili apsēduši spoki un ka pat privātā baznīciņa pils īpašniekus neglābs no nakts murgiem...

Vietējie iedzīvotāji modelei stāstījuši, ka bez spoka, vārdā Penelope, kas ik pa brīdim mēdz apciemot savu bijušo īpašumu, kādā no pils zālēm atrodas gleznas, ko nekādā gadījumā nedrīkst aiztikt: izrādās, audekli ir nolādēti, tādēļ ikvienu, kurš mēģinās tos noņemt vai pārlikt citur, sagaida kaut kas briesmīgs.

Supermodeles Klaudijas Šīferes Anglijas īpašumu - 16.gadsimtā celto "Coldham Hall" - apsēduši spoki
Supermodeles Klaudijas Šīferes Anglijas īpašumu - 16.gadsimtā celto "Coldham Hall" - apsēduši spoki Foto: flickr.com

Kad vācu supermodele šos stāstus dzirdēja pirmoreiz, viņa tos uztvēra kā nenopietnus blēņu stāstus. Taču jau pavisam drīz gan viņa, gan viņas vīrs Metjū pārliecinājās, ka spoki ir ne mazāk reāli kā lauki ap viņu īpašumu «Coldham Hall».

41 gadu vecā modele draugiem stāstījusi, ka, pirmoreiz ieraugot bezmiesīgu siluetu, kas pārvietojies šurp turp pa gaisu, viņa teju vai kritusi ģībonī.

Lai no emocionālajiem pārdzīvojumiem pasargātu savus bērnus, no kuriem jaunākajam ir nedaudz vairāk par diviem gadiem, Šīfere katru vasaru uz savu īpašumu aicina Anglijā pazīstamāko spoku mednieci, jo viņai izdodas vismaz uz kādu laiku aizbaidīt pilī mītošos garus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu