Miljonāra Rāvja draudzenei savs audumu bizness (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Būvkompānijas «Skonto Būve» īpašnieka Gunta Rāvja draudzene Ramona Burtniece jau vairāk nekā gadu nodarbojas ar Itālijā ražotu audumu tirdzniecību Latvijā. Simpātiskā brunete jau oktobrī vēlas paplašināt savu biznesu un atvērt jaunu audumu veikalu.

Miljonāra pievilcīgā draudzene Ramona Burtniece sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta, ka vairāk nekā gadu viņai pieder veikals, kurā tiek tirgoti dažnedažādi audumi. «Tirgoju Itālijā ražotus audumus, jo tieši no šīs valsts nāk vislabākie un kvalitatīvākie audumi,» viņa stāsta.

Miljonārs Guntis Rāvis ar savu pievilcīgo draudzeni Ramonu Burtnieci
Miljonārs Guntis Rāvis ar savu pievilcīgo draudzeni Ramonu Burtnieci Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pēc mēneša Ramona paplašinās savu biznesu un Rīgā atklās jaunu audumu veikalu. Vaicājot, kā jaunā sieviete pievērsusies audumu tirgošanas biznesam, viņa atklāj, ka jau sen aizraujas ar modi un arī pati mācījusies šūšanas skolā. «Sapratu, ka ļoti daudzas sievietes savus tērpus šuj pie šuvējām, bet mums Latvijā nav daudz veikalu, kur izvēlēties kvalitatīvus audumus. Es pati katru sezonu braucu uz Itāliju un savam veikalam izvēlos aktuālos audumus. Veikalā arī pieejami ekskluzīvi katalogi, no kuriem klients var pasūtīt audumus un tie pēc divām dienām jau būs pieejami veikalā,» viņa skaidro.

Uz veikala "H&M" atklāšanas VIP ballīti, uzņēmēja Ramona Burtniece (no labās) ieradās kopā ar draudzeni, titula «Mis Rīga 2002» ieguvēju Līgu Meinarti
Uz veikala "H&M" atklāšanas VIP ballīti, uzņēmēja Ramona Burtniece (no labās) ieradās kopā ar draudzeni, titula «Mis Rīga 2002» ieguvēju Līgu Meinarti Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Ramona vienmēr uz saviesīgiem pasākumiem ir skaisti un modīgi saposusies. Izrādās, ka viņa pati arī ir savu tērpu autore. «Ļoti daudz pati šuju un modelēju savus tērpus. Domāju, ka ikviena Rīgas meitene ir nedaudz modele, nedaudz dizainere un māksliniece,» viņa piebilst.

Miljonāra draudzene atzīst, ka ļoti mīl modi. «Es interesējos par modi, lasu daudz žurnālus un interneta publikācijas par modi,» nosaka Ramona.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu