Hercogiene Ketrīna atsakās no vīna (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kembridžas hercogiene Ketrīna aizvien turpina ģērbties eleganti, taču cenšas neizcelt vidukļa līniju, savukārt pirms dažām dienām Singapūrā notikušajā Lielbritānijas vēstniecības pieņemšanā viņa atteicās no vīna. Iespējams, tas liecina par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

Fotogrāfi sākuši pievērst pastiprinātu uzmanību Kembridžas hercogienes Ketrīnas viduklim un auguma aprisēm
Fotogrāfi sākuši pievērst pastiprinātu uzmanību Kembridžas hercogienes Ketrīnas viduklim un auguma aprisēm Foto: AP

Pašlaik princis Viljams un hercogiene Ketrīna apceļo Āziju, turpinot atzīmēt Lielbritānijas karalienes Elizabetes II briljanta jubileju. Pāris jau aplūkojis Singapūras botānisko dārzu, bet Ketrīna apciemoja vienu no vietējiem bērnu mākslas centriem un labprāt kontaktējās ar jaunajiem talantiem.

Arī Kvīnstaunā karaliskais pāris tikās ar bērniem, un kāds zēns Viljamam pajautāja, cik bērnus viņš gribētu. «Divus,» bez minstināšanās atbildēja princis.

Pēc tam notiekošajā Lielbritānijas vēstniecības pieņemšanā klātesošie pamanīja, ka princis dzer vīnu, savukārt Keita priekšroku deva ūdenim. Secinājums: šķiet, karaliskais pāris pie savas ģimenes plāna pirmā punkta jau ir pastrādājis...



Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu