Ko deputāts Kastēns darīja intīmpreču veikalā? (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Arī ekspolitiķis Oskars Kastēns apmeklēja erotiskā supergrāvēja «Greja piecdesmit nokrāsas» prezentāciju, kas tika rīkots intīmpreču veikalā «SexyStyle». Tiesa gan, deputāts Kastēns atzīst, ka nav seksa un erotikas žanra literatūras cienītājs, jo priekšroku dod biznesa un ekonomikas, kā arī vēstures grāmatām.

Ar dziedātājas Samantas Tīnas erotisko dziesmu repertuāru un seksologa Artūra Šulca, psihoterapeites Ainas Poišas un radiogeišas Ievas Adamss jeb Ievas Lejiņas komentāru par vienmēr aktuālo tēmu – seksu tika atklāta grāmatas «Greja piecdesmit nokrāsas» prezentācijas ballīte.

Oskars Kastēns apspriež ar rakstnieku un izdevēju Oļegu Mihaļeviču jaunā seksa romāna pārdošanas apjomus. Tiesa gan, Kastēns nav seksa literatūras fans!
Oskars Kastēns apspriež ar rakstnieku un izdevēju Oļegu Mihaļeviču jaunā seksa romāna pārdošanas apjomus. Tiesa gan, Kastēns nav seksa literatūras fans! Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Viesu rindās varēja manīt arī deputātu Oskaru Kastēnu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kastēns atklāja: lai arī nav erotikas žanra literatūras cienītājs, uz kaisles pilnā romāna atklāšanas svētkiem ieradies, lai atbalstītu izdevniecību «Kontinents», kas laidusi klajā jaunu bestselleru. «Šad tad iegādājos šīs izdevniecības grāmatas. Lai arī izdevniecība specializējas uz bestselleriem, pirms kāda laika iegādājos viņu izdotu grāmatu «Wikileaks. Nošaut Nedrīkst Apžēlot»,» stāsta deputāts.

Viņš atklāj, ka ir kaislīgs grāmatu lasītājs. Viena no pēdējām izlasītajām grāmatām ir angļu vēsturnieka sarakstīta grāmata par Krievijas caru Pēteri I un grāmata par jauno mārketingu un PS likumiem. «Man vairāk patīk lasīt literatūru par ekonomiku un biznesu, vēsturi un politiku,» nosaka Kastēns.

Kaislību pilnais bestsellers, kurā tiek apspriestas visdažādākās seksa darbības. Grāmata rosina iztēli un iekārdina kaislīgām mīlas rotaļām
Kaislību pilnais bestsellers, kurā tiek apspriestas visdažādākās seksa darbības. Grāmata rosina iztēli un iekārdina kaislīgām mīlas rotaļām Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Tiesa gan, erotisko supergrāvēju «Greja piecdesmit nokrāsas» Kastēns vēl nav izlasījis un nevar vēl apgalvot, ka reiz kļūs par erotiska satura literatūras cienītāju. «Lai arī pats šo grāmatu neesmu iegādājies, Rietumu presē par šo bestselleru esmu lasījis, ka šī grāmata izglābusi izdevniecību no bankrota,» zina stāstīt Kastēns.

Oskars Kastēns intīmpreču veikalā ieklausās pikantajās diskusijās par seksu
Oskars Kastēns intīmpreču veikalā ieklausās pikantajās diskusijās par seksu Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu