Spēkavīru Čempionu līga TV6

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spēkavīru Čempionu līga ir turnīrs, kurā atlēti sacenšas par to, kurš ātrāk, vairāk un augstāk pacels, pastums, pavilks, uznesīs vai noturēs neticamu smagumu. Visu, ko var pacelt, pastumt un nest pasaules stiprākie vīri, skatieties Spēkavīru Čempionu līgā no 21.septembra 21:00 piektdienās TV6!

Spēkavīru Čempionu līgas sacensības gaidāmas ļoti sīvas, jo tajās piedalīsies visi spēcīgākie Eiropas spēkavīri. Dalībnieki uzaicināti, ņemot vērā viņu labākos rezultātus lokālos čempionātos. Interese par sportistiem ar neparastu spēku vienmēr ir bijusi, un vairāki miljoni skatītāju seko līdzi Spēkavīru Čempionu līgas pārraidēm visā pasaulē.

Par sacensībām

Spēkavīru čempionu līga ir oficiāla tūre, kas notiek dažādās pasaules valstīs, un tajās piedalās labākie un spēcīgākie atlēti no visas pasaules. Spēkavīri viens pret otru sacenšas dažādās Spēkavīru Čempionu līgas disciplīnās. Katra disciplīna sastāv no 6 līdz 8 uzdevumiem, kuros tiek pārbaudīta līdzsvarotība un ķermeņa izturība. Uzdevumi ietver lidmašīnu, vieglo un kravas auto vilkšanu, akmeņu nešanu un lielo riepu velšanu. No dažiem simtiem kilogramu līdz vairākiem simtiem tonnu ir izmērāms svars, ko spēj izturēt īsti spēkavīri. Tas, kuram sacensību finālā, kas parasti norisinās gada beigās, ir vislabākais rezultāts, saņem titulu Spēkavīru Čempionu līgas čempions.

Baltijas spēkavīri

Spēkavīru Čempionu līgas sacensībās piedalīsies daudziem pazīstamais Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks, kurš ir dažādu sacensību uzvarētājs un titulu ieguvējs, arī Ginesa rekordu uzstādītājs. Šajās brīvdienās A.Kazeļņiks kopā ar brāli Ivaru Kazeļņiku uzstādīja jaunu pasaules rekordu - divatā viņi gandrīz trīs metrus vilka 106 tonnas smagas automašīnas. Tāpat sacensībās no Latvijas piedalīsies Mareks Leitis un Didzis Zariņš, kuri ir vairākkārt uzstādījuši Latvijas rekordus svarcelšanā. Sacensībās startēs arī vairākkārt novērtētais Lietuvas spēkavīrs Židrūns Savicks, kurš jau gadus desmit uzvar gandrīz visās sacensībās, viņš ir ieguvis arī Raimonda Bergmaņa kausu. Vēl no Baltijas valstīm sacensībās piedalīsies lietuvietis Vītauts Lals un igaunis Rauno Heinla.

Sekojiet Spēkavīru čempionu līgas sacensībām no 21.septembra piektdienās kanālā TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu