Fogele Kiprā gozējas uz balkona pidžamā (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistumkonkursu patronese Inta Fogele vēl joprojām cīnās ar karstumu Nikosijas pilsētā, kas atrodas uz robežas starp grieķu un turku Kipru. Nupat tveicīgajā Turcijā noslēdzies starptautiskais skaistumkonkurss «Miss Peace», kurā piedalījās divas Intas organizētā Latvijas konkursa skaistumkaralienes – Eva Dombrovska un Alise Miškovska.

Jau vairākas dienas pēc kārtas Turcijas pilsētā Nikosijā gaiss sasilst līdz pat +39 grādiem. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» aģentūras «Mis Latvija» vadītāja Inta Fogele stāsta, ka vienīgais glābiņš no tveices ir kondicionieris viesnīcas apartamentos, kā arī piemērots apģērbs. Tādēļ, lai varētu ērti pārvietoties pa pilsētu, Inta izvēlējusies pidžamai līdzīgu tērpu, kas šobrīd ir modes tendence.

Inta Fogele Turcijā dzīvo tik šikos piecvaigžņu viesnīcas apartamentos
Inta Fogele Turcijā dzīvo tik šikos piecvaigžņu viesnīcas apartamentos Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā skaistumkonkursa «Miss Peace» finālā iekļuva abas Latvijas skaistumkaralienes. Taču Alise Miškovska, kura pēc tautības ir poliete un šajā skaistumkonkursā pārstāvēja Poliju, ierindojās 3. vietā.

Uz eksotisko valsti Intas skaistumkaralienes Eva un Alise devušās ar tūrfirmas «Firste Class Lounge» atbalstu. Abas daiļavas konkursa laikā dzīvoja tūristu klases piecu zvaigžņu viesnīcā.

No tveices var glābties viesnīcas baseinā
No tveices var glābties viesnīcas baseinā Foto: Publicitātes foto

Savukārt Inta Fogele «Sejām» atklāj, ka dzīvo «Merit» tīkla viesnīcas šikajos apartamentos, lai arī viņas viesnīcas numuriņš izskatās, kā tehnikas noliktava. Inta atklāj, ka viesnīcas serviss ir visaugstākajā līmenī, tieši tādēļ viņa labprātāk brokasto savā numuriņā uz terases.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu